کد خبر: ۱۷۵۴۳۷
تاریخ انتشار : ۳۰ مهر ۱۳۹۱ - ۲۲:۲۹
مایلی‌کهن:

بیکارم چون زبانم دراز است!

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: محمد مایلی‌کهن پس از پیروزی 2 بر صفر پرسپولیس مقابل راه آهن تصریح کرد: جا دارد به پرسپولیسی‌ها تبریک بگویم که بعد از مدت‌ها تماشاگران خود را خوشحال کردند. بازی خوبی بود و امیدوارم این روند ادامه پیدا کند.

وی درباره حضورش در ورزشگاه آزادی هم گفت: من که مدام برای تماشای بازی به ورزشگاه می‌آیم. من حتی برای بازی استقلال، نفت تهران و سایر تیم‌ها هم به ورزشگاه آمده‌ام، البته هرجا که می‌روم باعث ایجاد شایعه می‌شود!

مایلی‌کهن همچنین در خصوص احتمال قبول هدایت یک تیم لیگ برتری گفت: من بیکارم چون زبانم دراز است، البته الان ترجیح می‌دهم در کنار نوه‌‎هایم باشم و با آنها بازی کنم.

به گزارش مهر،وی در پایان درباره شایعه حضورش در تیم فوتبال پیکان هم گفت: پیکان مربی ارزنده‌ای همچون ویسی دارد و چنین موضوعی مطرح نیست.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Germany
|
۰۰:۴۹ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۱
0
0
...و زبانم دراز است چون بیکارم!
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین