پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۱۷۵۵۸۸
۰۹:۳۶
۱۳۹۱/۰۸/۰۲

تصاویر/ کاسترو، پیرمردی در مزرعه

۰۹:۳۶
۱۳۹۱/۰۸/۰۲
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: انتشار خبری در خصوص وخامت حال فیدل کاسترو و اخبار ضد و نقیض مرگ او باعث شد تا دوباره پیرمرد کمونیست کوبایی به سان روزهای پر ماجرای دهه شصت میلادی سوژه رسانه ها شود.

اوایل هفته بود که در شبکه های اجتماعی خبر وخامت حال رهبر انقلاب کوبا و حتی شایعه مرگش صفحه به صفحه می گشت و حتی خبرگزاری آلمان هم بر پایه همین منابع خبر وخامت حال رهبر کوبا را منتشر کرد. اما انتشار همین اخبار باعث شد تا بسیاری به این مسئله واکنش نشان دهند. 

مهم تربن ابن واکنش ها مربوط به الیاس جائوآ، معاون پیشین رئیس جمهور ونزوئلاست که گفت شنبه شب با «فرمانده» ( فیدل کاسترو) دیدار کرده و حالش خوب است. او حتی تصویری از مهمانی خود با فیدل کاسترو را هم در اختیار رسانه ها قرار داد.

اکنون اما خبرنگاران به مزرعه کاسترو رفته اند و تصاویری از او در حال رسیدگی به گیاهان و قدم زدن در مزرعه منتشر کرده اند که نشان می دهد لاقل تا کنون حال فیدل کاسترو خوب است. {$old_album_175588}
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۴۵ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۲
با این همه ظلمی که نیم قرن به ملت خود کرده فقط خدا میداند کدام طبقه جهنم برایش آماده شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۳۱ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۲
دیکتاتور جانی !
پاسخ