پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۱۷۵۶۶۵
۱۸:۲۳
۱۳۹۱/۰۸/۰۲

حضور رئیس جمهور در مجلس قطعی شد

۱۸:۲۳
۱۳۹۱/۰۸/۰۲
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: محمد دامادی ، با اشاره به جلسه امروز طراحان سئوال از رئیس جمهور برای بررسی پاسخ های وزیران در جلسه کمیسیون برنامه وبودجه اظهار داشت: طراحان سئوال در جلسه امروز اعلام کردند که از پاسخ های رئیس جمهور قانع نشده اند.

نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: نتیجه این جلسه مبنی بر عدم رضایت طراحان سئوال از رئیس جمهور از پاسخ های وزیران به کمیسیون برنامه وبودجه مجلس شورای اسلامی اعلام شد.

وی تاکید کرد: طراحان همچنان بر امضاهای خود برای سئوال از رئیس جمهور پایدار هستند و امضاهای سئوال از رئیس جمهور از نصاب نیافتاده است.

غلامرضا کاتب سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی نیز در گفتگو با خبرنگار مهر از ارائه طرح سئوال از رئیس جمهور به هیئت رئیسه مجلس خبر داد.

طبق آیین‌نامه، رئیس مجلس باید سئوال از رئیس جمهور را در صحن علنی قرائت کند و پس از آن ظرف 48 ساعت سئوالات باید تکثیر شده و در اختیار نمایندگان قرار گیرد و پس از آن به رئیس‌جمهور ارسال شود.

به گزارش مهر،بر این اساس از زمان ارسال سئوال به رئیس‌جمهور، وی یک ماه فرصت دارد تا در صحن علنی به سئوالات نمایندگان پاسخ دهد.

از زمان تسلیم سئوال از رئیس‌جمهور به هیات رئیسه، ‌امکان اضافه کردن و یا پس گرفتن امضاها وجود ندارد.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
رئیس جمهور مجلس
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
United States of America
۲۰:۳۱ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۳
باز هم میاد مسخره تون میکنه میره
پاسخ
ناشناس
Germany
۱۸:۲۸ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۲
آقا این مطلب رو تیتر یک کنید . مبارک است
پاسخ