به گزارش آفتاب نیوز،آفتاب: فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار فوتبال رده بندی تیم های باشگاهی جهان در ماه اکتبر 2012 را اعلام کرد.
در این رده بندی که شامل نتایج تیم های باشگاهی در یک سال اخیر (از 1نوامبر 2011 تا 31 اکتبر 2012) است، استقلال با 120 امتیاز در رده 103 قرار دارد و نسبت به ماه پیش با 8 پله سقوط مواجه شده است.
سپاهان با 104 امتیاز در رده 143 قرار گرفته که نسبت به ماه پیش 19 پله سقوط کرده است.
پرسپولیس با 19 پله پیشرفت نسبت به ماه قبل به رده 296 رسیده است. امتیاز این تیم در رده بندی جهانی 74 است.
رده بندی فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار در این ماه شامل 426 تیم برتر باشگاهی جهان است. لازم به ذکر است که در هر ماه نتایج یک سال اخیر تیم های در رقابت های لیگ، جام حذفی(از یک چهارم نهایی به بعد) و رقابت های باشگاهی قاره ای مورد توجه قرار می گیرد و در هر قاره به برد و تساوی، امتیاز خاصی داده می شود که مجموع آنها امتیاز ماهانه هر تیم را مشخص می کند.