پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۲۱:۳۶
کد خبر:۱۷۶۹۲۶
۱۲:۵۷
۱۳۹۱/۰۸/۱۴

کانال‌های ایرانی روی ماهواره‌های روسیه

۱۲:۵۷
۱۳۹۱/۰۸/۱۴
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: کانال‌های رادیو و تلویزیونی ایران از روی ماهواره روسیه پخش می‌شود.

صدای روسیه اعلام کرد: شبکه‌های جام جم 1 و 2 (IRIB 1-2)، شبکه خبر و آی‌فیلم به زبان فارسی، همچنین شبکه‌های سحر TV1 و سحر TV 2( انگلیسی، فرانسوی، اردو، آذربایجان، بوسنیایی) و پرس تی‌وی (به زبان انگلیسی) از این پس از طریق ماهواره‌های روسیه پخش جهانی خواهند داشت.

به گزارش ایسنا،همچنین 11 رادیوی دولتی ایران از جمله صدای جمهوری اسلامی ایران به 30 زبان از طریق این ماهواره‌ها قابل دریافت خواهد بود.

این شبکه‌ها چندی قبل به دنبال فشارهای آمریکا و محافل صهیونیستی به فرانسه از روی ماهواره یوتل ست حذف شده بودند.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Ireland
۲۰:۵۰ - ۱۳۹۱/۰۸/۱۴
با عرض سلام و خسته نباشید من عادل هستم از ایرلند
میخوام بدونم کیی قراره کانل های ایران از ماهواره روسی پخش می کنن و اسم ماهواره چی هست و ایا ما در اورپا می تونیم ماهواره روسی دریافت کنیم
از زحمات شما خیلی متشکریم
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۵۸ - ۱۳۹۱/۰۸/۱۴
منظور ماهواره سیروس است دیگه نه؟؟؟؟؟
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۰۳ - ۱۳۹۱/۰۸/۱۴
اه مگه روسيه هم ماهواره داره!!!
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۲۷ - ۱۳۹۱/۰۸/۱۴
تو لینک عناوین مرتبط، «توصیه فیدل کاسترو به ایرانی ها » رو ببینید بد نیست. خبر مال سال 84 هست ولی به درد الان هم میخوره
پاسخ
ناشناس
Germany
۱۴:۲۱ - ۱۳۹۱/۰۸/۱۴
یعنی همه چیز به کام روسیه و چین. خود روس ها اکثر کانال هایشان را از ماهواره های اروپایی یوتلست و هاتبرد پخش می کنند و خودشان به کیفیت ماهواره خودشان اعتمادی ندارند. حالا ما رفته ایم کانال از ماهواره روسی اجاره کرده ایم. ضمن اینکه کمتر کسی در دنیا پیدا می شود که کلی هزینه کند دیش را روی ماهواره فکسنی روسی تنظیم کند.
پاسخ