کد خبر: ۱۷۷۲۵
تاریخ انتشار : ۱۶ مهر ۱۳۸۴ - ۲۲:۰۴

زندگی خوب برازنده شهروند تهرانی

آفتاب‌‌نیوز :  شهردار تهران در اين مراسم با تاکيد بر ضرورت نگرش جدي به بحث آسيب‌هاي اجتماعي در کلان شهر تهران و تلاش براي مهار آن، اظهار داشت: يکي از موضوعات جدي که امروزه در تهران مردم با آن مواجه هستند، آسيب‌هاي اجتماعي است که مهاجرت بي رويه به تهران، حاشيه نشيني، مشکلات بافت فرسوده، بيکاري و... از مهمترين دلايل بروز آن در برخي از مناطق شهر تهران است که در برخي محله‌ها مانند خاک سفيد بيش از ساير محلات در معرض آسيب به چشم مي‌آيد.

وي با بيان اين‌که بخشي از اين آسيب‌ها مربوط به شهر تهران است که در حوزه شهرداري بايد آنها را پيگيري کنيم و بخشي ديگر ملي است که دولت بايد آن را سامان دهد، تاکيد کرد: در بخش عمراني ساماندهي بافت‌هاي فرسوده، در حوزه اجتماعي و فرهنگي، گسترش فرهنگسراها و مراکز آموزشي ـ رفاهي براي دسترسي سهل و آسان به امکانات براي تمام شهروندان، در بخش آموزش عمومي، فرهنگسازي و آموزش مهارت‌هاي زندگي به شهروندان و بخصوص کودکان و نوجوانان براي جامعه پذيري، از جمله اقداماتي است که بايد مد نظر قرار داده شوند.

قاليباف با تاکيد بر اينکه شهرداري مي‌تواند پل مطمئني ميان خانه و مدرسه در امر آموزش و فرهنگسازي براي آموزش دهي در بحث مهارت‌هاي زندگي به کودکان و نوجوانان باشد، تصريح کرد: در بحث ساماندهي آسيب‌هاي اجتماعي، معضل کودکان فرار، کارتن خوابها، آموزش همگاني براي بالا بردن مهارت‌هاي فرهنگ بومي‌و شهرنشيني، ايجاد اشتغال، کارآفريني و پر کردن مطلوب اوقات فراغت جوانان و نوجوانان بايد با جديت در دستور کار قرار گيرد که در اين راستا مناطق جنوبي تر شهر تهران به دليل محروميت و محدوديت‌هايي که با آن مواجه هستند، در اولويت بيشتري قرار دارند.

وي تاکيد کرد: نمي‌توان براي حل اين معضلات و رسيدن به حد مطلوب، زمان خاصي گذاشت اما مسلما بايد تا رسيدن به سرانه مطلوب در تمام اين زمينه‌ها، تلاش کرد.
در ادامه بازديد شهردار تهران از منطقه 14، اهالي مجتمع مسکوني شهيد عباسپور از قاليباف خواستند ضمن بازديد از اين مجتمع مسکوني، از نزديک در جريان مشکلات ساکنان اين منطقه قرار گيرد.

بنا بر همين گزارش، اهالي اين مجتمع 600 واحدي حدود 10 سال است که خانه‌هايشان فاقد سند بوده و در زمينه برق رساني نيز با مشکل مواجه هستند، ضمن اينکه ساکنان آن از نداشتن مدرسه در نزديکي محل سکونت شان نيز گله مند بودند که دکتر قاليباف در اين بازديد به اهالي مجتمع مذکور اطمينان داد در اسرع وقت به مشکلات آنها رسيدگي خواهد کرد.

شهردار تهران سپس در جمع خبرنگاران در خصوص مشکل اهالي مجتمع مسکوني شهيد عباسپور، گفت: وقتي مجتمع ساخته مي‌شود بايد ضوابط شهرسازي در آن رعايت گردد اما متاسفانه در حال حاضر مشکل عمده اهالي اين مجتمع کمبود سرانه آموزشي است که تعهد تعاوني مربوطه بوده و انجام نداده است، به هر حال داشتن مدرسه حق اين بچه‌ها است و نمي‌توان مجتمع 600 واحدي ساخت و براي آن مدرسه اي در نظر نگرفت، تعاوني وظيقه اش را انجام نداده و اين مشکل امروز بر دوش مردم است و باعث شده که بخاطر ضعف فعاليت تعاوني، حالا مردم و شهرداري رو در روي يکديگر قرار بگيرند که من قول مي‌دهم به زودي در جلسه اي که براي حل مشکلات اهالي اين مجتمع با حضور مسئولان شهرداري منطقه 14 برگزار خواهد شد، مشکلات اهالي را پيگيري کنم.

وي در پاسخ به سؤال يکي از خبرنگاران در خصوص خبر اعتصاب کارکنان شهرداري منطقه 10 به دليل پرداخت نشدن سه ماه حقوق شان در مقابل شهرداري منطقه، گفت: من تصور نمي‌کنم شهرداري حقوق عقب افتاده و پرداخت نشده داشته باشد.

قاليباف در خصوص رختن برگه‌هاي تبليغاتي با شعار «زندگي خوب برازنده ايراني» توسط اهالي منطقه از پشت بام خانه‌ها و پنجره‌ها در مسير حرکت شهردار، اظهار داشت: حالا مي‌گويم «زندگي خوب برازنده شهروند تهراني».
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین