پایگاه خبری آفتاب
۲۸ /خرداد /۱۴۰۵
Thursday 18 June 2026
کد خبر:۱۷۷۳۷۷
۱۳:۲۲
۱۳۹۱/۰۸/۱۸

بدهی 5 هزار میلیاردی دولت به تأمین اجتماعی نیروهای مسلح

۱۳:۲۲
۱۳۹۱/۰۸/۱۸
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: سردار حسین دقیقی در گفت‌وگو با فارس درباره طلب سازمان تأمین اجتماعی نیروهای مسلح از دولت اظهار داشت: بدهی دولت به سازمان تأمین اجتماعی حدود 4 هزار و 900 میلیارد تومان است که در حال مذاکره برای دریافت آن هستیم.

وی ادامه داد: در بودجه سال جاری 2 هزار و 500 میلیارد تومان به سازمان تأمین اجتماعی نیروهای مسلح اختصاص داده‌اند و دولت این مبلغ را برای پرداخت حقوق و صفر کردن مطالبات سازمان در نظر گرفته است.

سردار دقیقی درپاسخ به پرسشی مبنی بر بیمه بسیجیان اظهار داشت: سازمان خدمات درمانی نیروهای مسلح آمادگی دارد تا نسبت به بیمه بسیجیان اقدام کند.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی نیروهای مسلح خاطرنشان کرد: بسیج در تمام عرصه‌های سازندگی و سازماندهی وجود دارد، بنابراین باید برای درمان و بیمه بسیجیان بیشتر اقدام شود.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha