پایگاه خبری آفتاب
۱۴ /خرداد /۱۴۰۵
Thursday 04 June 2026
کد خبر:۱۷۷۹۲۷
۱۱:۱۱
۱۳۹۱/۰۸/۲۳

احمدی‌نژاد: خانم دستجردی کار «درمان» را نور علی نور کرد

۱۱:۱۱
۱۳۹۱/۰۸/۲۳
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: محمود احمدی‌نژاد در مراسم افتتاح ساختمان جدید بیمارستان سینا که در محل این بیمارستان برگزار شد، گفت: اهمیت سلامت و درمان آنقدر آشکار است که نمی‌توان آن را انکار کرد و مردم نه تنها در کشور ما بلکه در دنیا نیز سهم قابل توجهی از منابع خود را به آن اختصاص می‌دهند و سرمایه‌گذاری‌های فراوانی برای بهداشت و سلامت صورت می‌گیرد.

وی افزود: خوشبختانه کشور ما در بحث بهداشت و درمان سابقه بسیار طولانی دارد و خدمات فراوانی چه از نظر پژوهشی، توسعه و دانش و نیل به سطوح بالاتر علمی و چه خدمات گوناگون به مردم صورت می‌گیرد.

احمدی‌نژاد گفت: امروز ما بهترین متخصصان پزشکی و باهوش‌ترین کادر درمانی را در کشور داریم و مدیریت خوب خانم دستجردی نیز کار را نور علی نور کرد. امیدوارم باز شدن این راه سبب شکفتن استعدادهای عظیم شده و در خدمت ملت ایران و جامعه بشری قرار گیرد.

وی با اشاره به تکمیل و بازسازی ساختمان افتتاح شده، افزود: اینکه شما بتوانید ساختمانی متعلق به وزارت آموزش و پرورش را بگیرید و آن را دوباره از نو بازسازی کنید، نیازمند تلاش‌های گوناگونی است و شاید از ساختن یک ساختمان نیز سخت‌تر باشد.

رئیس جمهور تصریح کرد: خوشبختانه در بازدید از این بیمارستان طراحی کاملا ایرانی انجام شده بود و من به تمام کسانی که در توسعه و بازسازی این بیمارستان نقش داشتند تبریک می‌گویم.

احمدی‌نژاد با اشاره به اینکه بیمارستان سینا محل اصلی مراجعات مردمی و تصادفات در مرکز و جنوب تهران است، گفت: من از خانم دستجردی می‌خواهم تا روند نوسازی بیمارستان‌ها را سرعت بدهند، چرا که ما 4 تا 5 بیمارستان در جنوب تهران داریم که نیاز به بازسازی دارند.

وی همچنین با اشاره به ضرورت بازسازی بیمارستان حضرت امام(ره) گفت: البته کارهایی در این خصوص صورت گرفته است، اما لازم است تا بازسازی این بیمارستان سریع‌تر صورت گیرد. 

وی با اشاره به ساختمان قدیمی بیمارستان سینا ادامه داد: ساختمان قدیمی این بیمارستان نیز می‌تواند به عنوان یک میراث فرهنگی مورد بازسازی قرار بگیرد.

به گزارش خبرآنلاین؛ در پایان احمدی‌نژاد از تمام دست‌اندرکاران، پرستاران و کادر بیمارستان سینا بخاطر خدمت به بیماران و تلاش برای بهبود آنان تشکر کرد.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۰۷ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۳
بیچاره مردم و مریضان که بعد از دوندگی و رنج و پامال شدن دار و نداریشان به سینه قبرستان گرانقیمت فرستاده می شوند . با این وزیر نا بهداشت
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۵۰ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۳
وضعیت اقتصادی و معیشتی کارمندان زحمتکش وزارت بهداشت از همه جا پایین تر و بدتر است , نور علی نور !
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۰۹ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۳
آقای احمدی نژاد خواهش در باره بهداشت کمی کتاب و مقاله بخوانید تا متوجه تفاوت میان نور و تاریکی بشوید. شما هنگامی که لوازه بهداشتی را چندین برنامه گران می کنید و دارو را چند صد برابر مردم با این وضعیت اقتصادی که تو به راه انداختی چگونه می توانند نوری ببینند؟
نیک می دانید النظافته من الایمان . هنگامی که شوینده ها به شکل نجومی افزایش قیمت پیدا می کنند چگونه مردم توان خرید و نظافت پیدا خواهند کرد؟ آیا استحمام نکردن مردم باعث بیماری نمی شود؟
اگر نور علی نور تمیز نبودن است پس آقای حداد عادل باید تعریف تازه ای برای نور علی نور پیدا کند.
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۴۲ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۳
بالاخره بعد از 1000 سال یک نفر عبارت "نور علی نور" را برای ما ایرانیان رمزگشایی کرد.. .
پاسخ