به گزارش آفتاب نیوز،آفتاب: سردار احمدرضا رادان با اشاره به پرونده «ستار بهشتی» و آخرین اقدامات انجام شده برای روشنشدن زوایای مختلف این پرونده، گفت: در این رابطه تیمی تشکیل شده تا ابعاد مختلف درونی و بیرونی ماجرا بررسی شود و قطعا در این رابطه نظرات پزشک قانونی و کارشناسان اخذ خواهد شد. وی افزود: نیروی انتظامی از فوت این فرد متاسف است و مردم ایران مطمئن باشند که با دقت موضوع رسیدگی شده و اگر قصوری صورت گرفته باشد با متخلفان برخورد قاطع خواهد شد. رادان در عین حال گفت: افراد از قضاوت عجولانه پرهیز کرده و منتظر نظر تیم بررسی باشند.
در ممالک بی دین واز خدا بیخبر وقتی علیه یک دستگاهی دولتی اتهام منتصب می شود هنوز این اتهام مورد بررسی قرارنگرفته وزیر مربوطه استعفاء می دهد ما که مسلمان هسنیم ادهای عدل علی را داریم چرا نباید وزیر کشور و فرمانده نیروی انتظامی که با این ننگ مشخص است نظارتی بر عوامل تحت امرشان ندارند فورا استعفا نمی دهند؟؟!! جان بک معصومی که خلاف ادارده خداوند مننان اگرفته شده به جای استعفا وعذرهواهی از مللت معاون فرمانده نیروی صحبت می کنند ؟!!! پس معلوم می شود پس مشخص می شود این قتل چه قدر برای انان کم اهمیت بوده
اگر تیم بررسی کننده همان تیم بررسی کننده کهریزک باشند یا همان هائی که با وانت از روی مردم عبور کردند ... چگونه مردم اظهار نظر نکنند و به همان که شما می گوئید اعتماد نمایند ؟!
جناب سردار رادان لطفا یک عکس بدون فتوشاپ از جنازه آن مرحوم را از پزشکی قانونی گرفته در رسانه ها منتشر کنید ما دیگر زحمت بررسی ابعاد درونی و بیرونی ماجرا را به شما نخواهیم داد!
خدا از حق خودش میگذره ولی از حق بنده ش نمیگذره. واقعا چرا صاحب منصبان و الا اخصوص ماموران انتظامی فراموش میکنند روزی خواهند مرد و کفن و در گورهای سرد و تاریک تنهای تنها خواهند ماند. بون لباس فرم و بدون اسلحه و بدون قدرت با عذابی هولناک از سیلی هایی که به صورت ها زده اند. از غرورهایی که خرد و شگسته کرده اند. از ظلمی که به مظلوم کرده اند.
سردارگرامی!در ادارات بازجویی شما که خروس تخم میگذارد،چطور نوبت به نیروهای خودتون میرسه باید تیم کارشناسی و پزشکی و...نظر بدهندوکسی قضاوت عجولانه نکنه!؟خب چندتاازهمون شکنجه گراتون رو بفرستید سراغ این شکنجه گرها،تا به کارهای نکرده توی عمرشون هم اعتراف کنند!!!
جالب است هیچیک از این مسئولین توضیح نمیدهند چرا چنین متهمانی در روزهایی بازجویی و یا پس از آن اصلا وکیل اختیاری و یا تسخیری در کنار خود نداشتند. آقایان: بفرمایید وکیل آقای ستاری در این روزهایی که وی نزد شما بوده کجا بود؟؟ اگر به همین یک پرسش پاسخ دهید بسیاری از پرسشهای دیگر نیز به پاسخ خود میرسد و شما نیاز ندارید دنبال مقصرین دست چندم بگردید و یا ابراز تاسفی کنید که برای مردم در جلوگیری از چنین رخدادهای تلخی بی تاثیر باشد.