آفتابنیوز : آفتاب: رمضان کامران پی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به نقش و اهمیت نان، آن را جزو کالاهای ضروری و فاقد جانشین دانست و گفت: ۳۲ درصد انرژی و ۳۶ درصد پروتئین مورد نیاز مردم در مناطق شهری از نان تامین می شود.
وی افزود: این رقم در مناطق روستایی شامل ۳۸ درصد انرژی و ۴۵ درصد پروتئین است.
مدیرعامل غله ضمن کافی نبودن آموزشهای گذرانده شده توسط نانوایان در سالهای گذشته بر لزوم آموزش مهارتهای جدید فنی پخت نان اشاره و خواهان جدیت و اهتمام بیشتر نانوایان در شرکت در این دورههای آموزشی شد.
کامران پی صرفهجویی ۲۵ تا ۳۰ درصدی مصرف گندم و آرد، پس از هدفمندی یارانهها را مربوط به کاهش ضایعات نان دانست و از نانوایان خواست در جهت حرکت بسوی کیفیسازی نان و حذف جوش شیرین و سایر افزودنیهای غیرمجاز در پخت نان کوشا باشند.