پزشکيان: يکی اين بازار را کنترل کند
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: وزير بهداشت دولت اصلاحات ادامه داد: کسي نمي گويد دولت همه چيز را ايده آل اجرا کند، بايد سهم قسمت هاي مختلف کشور را به نسبت بدهد؛ سهم سلامت مردم کمتر از سهم واردات ماشين هاي لوکس نيست که وارد شد؛ جا داشت به واردات اين خودرو هاي لوکس پولي تعلق نمي گرفت و سهم بهداشت داده مي شد که داده نشد.
نماينده مردم تبريز افزود: متاسفانه براي واردات ماشين هاي لوکس، ارز دولتي تعلق گرفت، اما براي دارو نه و اين فاجعهاي است که به دارو پول ندهند و وسايل لوکس و مصرفي که بود و نبودش در جامعه تاثيري ندارد و حتي بودنشان هم باعث ايجاد فاصله طبقاتي اختلاف و شکاف و تناقض در جامعه است ارز تخصيص داده شود.
وي گفت: دولت در بودجه نويسي سال ۹۲ حق ندارد سليقه اي برخورد کند؛ سوالي که از رييس دولت داريم هم همين تخلفاتي است که در دولت انجام مي گيرد.
به گزارش اعتدال، پزشکيان گفت: وضع بازار نابسامان است؛ يکي بايد اين بازار را کنترل کند تا مردم بيشتر از اين دچار مشکل نشوند و طوري بازار تنظيم شود که نه توليد کننده مشکل پيدا کند و نه مردمي که مصرف کننده هستند با مشکل رو به رو شوند.
وي در خاتمه گفت: درست نيست يه عده با شعار حرفي بزنند که معلوم نيست واقعي است يا خير و بعد به آن عمل نکنند؛ بايد به وضع مردم به جد رسيدگي شود.