کد خبر: ۱۷۸۴۴۶
تاریخ انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۱ - ۲۲:۴۶

بهترین نوشیدنی برای فصل سرما

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: جوان امروز: برای جلوگیری از سرماخوردگی و یا بهبود سریع تر سرماخوردگی های فصلی ، این دو نوشیدنی را درست کنید و نوش جان نمایید. مطمئن باشید آثار مفیدی برایتان خواهد داشت.

تهیه این دو نوشیدنی هم فوق العاده ساده است:

۱ - آب سیب تازه + یک قاشق عسل حل شده در آن
۲ - آب لیموترش تازه + یک قاشق عسل حل شده در آن

توجه کنید که از آب سیب و آب لیموی طبیعی و تازه که خودتان تهیه کرده اید استفاده کنید. از آب میوه های صنعتی مانند ساندیس برای این منظور استفاده نشود.
همچنین یادتان نرود که برای حل شدن عسل ، هرگز آن را داخل آب جوش نریزید . داخل خود این آب میوه ها هم حل می شود. آب جوش ، خواص مفید عسل را از بین می برد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۲۳ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۸
0
1
با سلام به خوانندگان عزیز سایت وزین آفتاب:
عسل طبیعی به سختی در آب سرد و آب میوه سرد حل می شود. پس نتیجه اینکه، آنچه که به اسم عسل در مایعات سرد به راحتی حل شود، عسل نیست.
آب داغ و اساسا گرمای بیش از 40 درجه آنزیمهای مفید عسل را از بین برده و گرمای بالا(80 درجه)عسل طبیعی را سمی می کند. لذا عسل را نه در چای داغ و نه در آب جوش نباید ریخت. اما در آب ولرم حدود 40درجه(انگشت را نسوزاند)حل کردنش آسان و بلامانع است. یعنی ابتدا مقدار کمی آب ولرم روی عسل می ریزیم(حداکثر25درصد)و از آن شربت غلیظ درست کرده و هر بار کمی از آن را با مقدار مورد نیاز آب سرد حل کرده و استفاده می کنیم.
یاد آوری یک نکته بسیار مهم است و آن اینکه؛بخش اعظم عسل های موجود در بازار (حتی با بسته بندی های زیبا) عسل طبیعی نبوده و در بهترین حالت، عسل طبیعی حرارت دیده هستند. یک آزمایش ساده و خوب این است که بسیاری از انواع عسل های طبیعی در ماههای سرد سال نباید شفاف و زیبا بمانند، بلکه عمدتا (بسته به نوع گل مورد چرای زنبور) رس بسته و شبیه روغن نباتی جامد دانه دانه می شوند. مثلا عیل گل کلزا حتی در تابستان هم رس می بندد. عیل هایی که رس نمی بندند، یا عسل نیستند،یا با گرمای بالا فرآوری شده اند و یا مواد افزودنی برای نگهداری شان اضافه شده است(مانند جوهر لیمو). چنین عسلهایی فقط ظاهر زیبا دارند و چه بسا ممکن است سمی باشد.
اما برای خدمت به دوستان سایت آفتاب یک روش منحصر بفرد و ساده تست عیل طبیعی را یادآور می شوم:
عسل غیر طبیعی به دلیل اینکه درصد بالایی از آن قند ساکارز است، لذا با بزاق دهان ترکیب شده و ایجاد اسید لاکتیک می کند که برای دندان و لثه مضر بوده و دهان را ترش و با گذر زمان بدطعم می کند، اما عسل طبیعی به دلیل مقدار ناچیز ساکارز آن حتی در طول شب تا صبح دهان شما را ترش نکرده و به دندان و لثه آسیب نمی زند، بلکه باعث سلامت و استحکام بیشتر دندان و لثه ها می شود.
نتیجه:
"دهان انسان بهترین آزمایشگاه برای عسل طبیعی است"
موضوع دیگر اینکه افراد دیابتی اگر یک حبه قند بخورند بالا رفتن قندشان را ممکن است احساس کنند، اما با دو برابر عسل طبیعی، احساس افزایش قند و دفع ادرار نخواهند داشت.
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین