پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۱۷۸۴۷۱
۰۹:۴۱
۱۳۹۱/۰۸/۲۸
یک منبع آگاه

دادگاه‌ فساد ۳هزار میلیاردی در حال برگزاری است

۰۹:۴۱
۱۳۹۱/۰۸/۲۸
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: یک منبع آگاه در گفت‌وگو با فارس، درباره اینکه شروع مجدد رسیدگی به اتهامات متهمان پرونده فساد ۳ هزار میلیارد تومانی چه زمانی است، اظهار کرد: دادگاه روال عادی خود را طی می‌کند و در حال رسیدگی به اتهامات برخی از متهمان است.

وی در پاسخ به این سوال که با این حساب دادگاه‌ها برگزار شده اما درباره آن اطلاع رسانی نشده است، گفت: زمانی که نوبت به رسیدگی به اتهاماتی افرادی مثل خاوری رییس سابق و فراری بانک ملی برسد، قطعاً به مانند دور اول برگزاری دادگاه‌ها اطلاع رسانی خواهد شد.

در دور اول رسیدگی به پرونده فساد ۳ هزار میلیارد تومانی به اتهامات ۳۹ نفر از متهمان این پرونده در دادگاه انقلاب رسیدگی شد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۳۴ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۸
سلام ، لطف کنند ، این دادگاه خیلی شفاف و باعدالت برگزار شود و از اسامی ر ، ب ، ف ، خودداری کرده و اسامی واقعی را بیان کنند . و ضمنا" مواظب بقیه باشند و مثل خاوری فراریش
ندهند .
پاسخ