پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۱۷۸۵۳
۲۳:۱۴
۱۳۸۴/۰۷/۱۷
سیلوان شالوم:

اجرای نقشه راه هدف ما است

۲۳:۱۴
۱۳۸۴/۰۷/۱۷
به گزارش آفتاب نیوز،  سیلوان شالوم در ادمه سخنان خود اعلام کرد که اولین پیش شرط اسراییل برای مذاکره با فلسطینی ها خلع سلاح نیروهای شبه نظامی خواهد بود. این در حالی است که هشت گروه مسلح فلسطینی اعلام کردند که با هر گونه خلع سلاح خود مخالف هستند. 

سیلوان شالوم در ادامه افزود: نشست هفته آتی یک نشست ساده نیست. البته ما تمام تلاش خود را برای موفقیت این نشست به کار خواهیم گرفت. در مرحله بعد، مذاکره کنندگان اسرایلی سعی خواهند کرد تا مذاکرات را به سمت و وسوی اجرا شدن جاده راه سوق دهند.
البته ما به هیچ وجه در طول مذاکرات خود از شرط اول که خلع سلاح نیروهای مسلح است، عقب نشینی نخواهیم کرد. 

نقشه راه که در سال 2003 با حمایت ایالات متحده، روسیه، اتحادیه اروپا و سازمان ملل به مقامات دو طرف ارائه شد در حقیقت خواهان تشکیل دو کشور فلسطین و اسراییل در کنار یکدیگر است. تاکنون مقامات فلسطینی و اسراییلی درهر بار مذاکره در خصوص اجرای این طرح با هم بحث و تبادل نظر کرده اند اما طرح فوق هرگز جنبه اجرایی پیدا نکرد.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha