پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۱۵:۰۹
کد خبر:۱۷۸۷۴۱
۱۷:۱۹
۱۳۹۱/۰۸/۳۰

سوءقصد به جان خبرنگاری با ضربات چاقو

۱۷:۱۹
۱۳۹۱/۰۸/۳۰
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: صبح امروز یکی از خبرنگاران لرستانی مورد هجوم چند فرد ناشناس قرار گرفت و با ضربات چاقو به شدت مجروح شد.

به گزارش ایسنا، دکتر هرمز محمودوند پزشک معالجی که به همراه چند تیم پزشکی کار درمان این خبرنگار را برعهده دارند، افزود: صبح امروز مردی ۴۰ ساله خبرنگار که سرپرستی یکی از روزنامه‎ها را در لرستان برعهده دارد؛ به دلیل ۲۶ ضربه متعدد و عمیق در ناحیه سر و گردن، پیشانی و جمجمه، شانه، اندام فوقانی چپ و راست، قفسه‌سینه، اندام تحتانی چپ به اورژانس بیمارستان شهدای عشایر خرم‎آباد منتقل شد.

وی با بیان اینکه تیم اورژانس به محض ورود مضروب به اورژانس اقدامات احیا و کنترل موقت خونریزی را انجام داد، گفت: همزمان تیم جراحی و اتاق عمل آماده و بیمار توسط سه تیم جراحی عروق و تروما، جراح سر و گردن و ارتوپدی تحت عمل جراحی قرار گرفت.

این پزشک متخصص گفت: در حال حاضر بیمار در اتاق عمل تحت جراحی قرار دارد، البته علائم حیاتی‎اش پایدار بوده و بعد از عمل با همکاری سرویس بیهوشی به بخش ویژه(ICU) منتقل می‌شود.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۹ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۱
تا کی این قساوت ها ادامه خواهد داشت .؟؟؟؟ حتا اگر بنا به دلایل شخصی و غیر کاری این اتفاق رخ داده باشد.... افزایش روح خشونت در مردم باید توسط دولت کنمترل شود.. البته " اگر ز باغ رعیت ملک خورد سیبی...."
پاسخ
علی
Germany
۱۷:۲۸ - ۱۳۹۱/۰۸/۳۰
بدبخت تر از ما خبرنگارا نیست
پاسخ