پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۱۷۸۹۴
۱۵:۰۹
۱۳۸۴/۰۷/۱۷

دادگاه اكبر عطري برگزار شد

۱۵:۰۹
۱۳۸۴/۰۷/۱۷
به گزارش آفتاب نیوز، محمد شريف، وكيل مدافع اكبر عطري در این زمینه گفت: در اين جلسه، بنده دفاعيه‌‏اي را ضمن يك لايحه مكتوب به دادگاه تسليم كردم و علي‌‏الاصول حكم بدوي بر اساس همين لايحه ثبت شده، صادر خواهد شد. 

وي افزود: اتهامات موضوع اين پرونده، مشتمل بر پرونده‌‏اي است كه در سال 80 و در رابطه با سخنراني‌‏هاي عطري در شهرستان اهواز ايراد شده بود كه طبق آن بسيج دانشجويي دانشگاه علوم پزشكي اهواز از موكلم شكايت كرد و اين پرونده با صدور قرار عدم صلاحيت به تهران ارجاع شد، همچنين اتهاماتي مربوط به فعاليت‌‏هاي موكلم در سال 81 ضميمه اين پرونده است. 

شريف، اتهامات اكبر عطري را راه‌‏اندازي تجمعات غيرقانوني, اغتشاش, توهين به مقدسات, توهين به مقامات و مصاحبه با راديوهاي بيگانه عنوان كرد و گفت: دفاع لازم در مورد اين اتهامات در لايحه دفاعيه صورت گرفته است.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha