آفتابنیوز : 
بيان جبر صولاغ در گفتوگو با روزنامهي الشرق الاوسط -چاپ لندن- در خصوص علت خشمگین شدن خود از اظهارات سعود الفيصل، وزير امور خارجه عربستان مبني بر نفوذ ايران در عراق گفت :اظهارات سعود الفيصل را در آمريكا و انجمن پژوهشهاي استراتژيك مورد بررسي قرار داديم و از سخنانش كه گفته بود، فدراليسم از آن كردهاست تعجب كردم. ما نميخواهيم كه فدراليسم شيعي در كشور وجود داشته باشد. ما ميخواهيم كه مساله فدراليسم در عراق بر اساس مسايل جغرافيايي باشد. منظور از فدرالي بودن هم تقسيم و تجزيه نيست؛ بلكه اتحاد آن است. البته همه اينها اظهارات شخصيام است و ارتباطي با دولت يا مجلس اعلاي انقلاب اسلامي عراق ندارد. اميدواريم كه بعد از ارسال هياتي به رياض توافقنامه امنيتي مشترك بين دو كشور امضا و روابطمان گسترش يابد. ما حامي و پشتيبان هر كشوري خواهيم بود كه در كنار ما باشد و از ما حمايت كند.
وی در باره نفوذ ایرانی ها در بصره اظهار داشت :نميدانم؛ اما كسي را به من نشان دهيد كه ايراني باشد، پشتش را خواهم شكست. بگذاريد مطلبي را برايتان بگويم. چهار تن از عناصر كشورهاي عربي را كه وارد عراق شده بودند، بعد از تحقيقات آزاد كرديم؛ اما در مقابل افسر و پليس ايراني را كه در مرز دستگير كرديم، حتي با اصرار سفير ايران آزاد نكرديم و الان آنها در بازداشت به سر ميبرند. من به عنوان وزير كشور به هيچ ايراني اجازه نميدهم كه بدون ويزا وارد عراق شود؛ اما اگر صحبت بر سر عراقيهاي معارضي است كه در ايران زندگي كردهاند و حال آنها را به مزدوري براي ايران متهم ميكنيد، اين غير قابل قبول است.
صولاغ در پاسخ به این سوال که معتقديد ايران نفوذي در عراق ندارد گفت :اين اتهامات 16 ميليون عرب شيعه را متهم ميكند كه طرفدار ايران هستند كه اين به نفع عربها نيست. ما همگي عرب هستيم. پس چرا اعراب ما را در آغوش نميگيرند و به جاي استقبال از ما اين شايعات را پخش ميكنند.