پایگاه خبری آفتاب
۱۳ /خرداد /۱۴۰۵
Wednesday 03 June 2026
کد خبر:۱۸۰۵۷۰
۲۳:۱۰
۱۳۹۱/۰۹/۱۹

تظاهرات مخالفان مرسی مقابل کاخ ریاست‌جمهوری

۲۳:۱۰
۱۳۹۱/۰۹/۱۹
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: تظاهرات‌کنندگان از میدان الساعة در شهر نصر به سمت کاخ الاتحادیه حرکت کرده و در مقابل کاخ تجمع کرده و شعارهایی علیه مرسی و براندازی دولت وی سر می‌دهند.

بر اساس این گزارش همچنین تعداد سربازان امنیت مرکزی حاضر در مقابل دروازه شماره ۴ و شماره ۳ کاخ از عصر امروز کاهش پیدا کرده و بیشتر نیروهای گارد ریاست جمهوری در خیابان المیرغنی و ابراهیم اللاقانی مستقر شدند.

قرار است تظاهرات‌کنندگان مسیر مسجد النور و دانشگاه عین شمس نیز به جمع تظاهرات‌کنندگان در مقابل کاخ الاتحادیه بپیوندند.

برخی از احزاب مخالف از جمله حزب الوفد به ریاست «السید البدوی» در واکنش به بیانیه جدید قانون اساسی با آن مخالفت کرده و گفتند که به برگزاری تظاهرات و اعتراضات خیابانی ادامه خواهند داد.

به گزارش فارس به نقل از پایگاه الیوم السابع، احزاب معارض اعلام کرده‌اند که برگزاری همه‌پرسی قانون اساسی در موعد مقرر، دور زدن خواسته‌های ملت است و آنها به راهپیمایی‌های خیابانی برای مقابله با همه‌پرسی قانون اساسی و عدم اجازه برگزاری آن ادامه خواهند داد.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
مصر مرسی تظاهرات
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۳۸ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۰
یارو داره دور کاخش دیوار بتنی می سازه یعنی تا الان دیگه ساخته!!! روش همشون هم مثل همه اول کلی وعده می دن میان راس قدرت بعد خدمت همه ی گروه های دیگه می رسند و تو قانون اساسی طوری دست می برند که دیگه نمی شه تکونشون داد!!!
پاسخ