کد خبر: ۱۸۰۵۸
تاریخ انتشار : ۱۸ مهر ۱۳۸۴ - ۱۲:۰۸

سیلوستراستالونه و ششمین فیلم سینمای‌اش

آفتاب‌‌نیوز : این فیلم که هم اکنون مراحل پیش تولید خود را طی می‌کند، داستانی واقعی براساس زندگی نویسنده معروف آمریکایی آدگار آلن پوئه است ولی فیلمنامه آن را خود نوشته است. 

پوئه داستان نویسنده‌ای است که بعد از خلق آثار معروفی دچار افسردگی می‌شود. 

وی زندگی را نوعی اتلاف وقت می‌داند و بعد از سپری کردن یک دوره مشکلات روحی در سال 1849 بر اثر مرگی مرموز از دنیا می‌رود. 

رابرداهوی عهده‌دار ایفای نقش پوئه خواهد بود. راکی 2 و 3 از فیلم‌های معروفی هستند که سیلوستوراستالونه آن را ساخته است. 

وی متولد 1946 آمریکا است. وی در سال 1977 به خاطر بازی در فیلم راکی توانست نامزد دریافت جایزه اسکار را برای بهترین بازیگر نقش‌های اکشن از آن خود کند. 

وی هم اکنون مشغول ساخت و بازی در فیلمی با عنوان ناتاریسی در ژانری حادثه‌ای درام است. 

سیلوستر فیلمنامه‌های اغلب فیلم‌هایی را که می‌کند یا کارگردانی می‌کند را خود می‌نویسد. او یک بار برای نوشتن فیلمنامه نسخه اولیه فیلم راکی نامزد دریافت جایزه اسکار شد. وی چندی پیش به عنوان بهترین هنرپیشه اکشن جهان معرفی شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین