پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۱۸۱۵۷۳
۲۲:۳۸
۱۳۹۱/۰۹/۳۰

قالیباف در مورد حدادعادل موضع می‌گیرد

۲۲:۳۸
۱۳۹۱/۰۹/۳۰
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: مهرداد بائوج لاهوتی عضو فراکسیون رهروان ولایت به آریا گفت: قرار است آقای قالیباف تا دوشنبه هفته آینده با تعدادی از نمایندگان و برخی دیگر از سیاسیون جلساتی داشته باشند تا موضوع ائتلاف خود را کاملا تبیین کنند قرار است در این نشست مشخص شود آیا سخنان آقای حداد عادل درست است یا که قالیباف به اهداف انتخاباتی خودشان ادامه خواهند داد. 

نماینده لنگرود تاکید کرد: در اخباری که بنده دارم گویای آن است که قالیباف در صحنه انتخابات حضور خواهد داشت و به فعالیت خود ادامه خواهد داشد.

وی تصریح کرد: البته ائتلافی که حداد عادل مطرح کردند به معنای عدم کاندیداتوری قالیباف در انتخابات نیست در واقع آقای حداد نظر خودشان را گفتند اما بنده معتقدم قالیباف در انتخابات حضور خواهد داشت. 

لاهوتی خاطرنشان کرد: ما در نشستی که با شخص آقای قالیباف خواهیم داشت بار دیگر نظر نهایی وی را در مورد کاندیداتوریش جویا خواهیم شد.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
شایا تجلی
Slovenia
۰۰:۳۷ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۲
شخص نابینایی از سنت آنتونی پرسید: ممکنه چیزی بدتر از از دست دادن بینایی باشه؟
او جواب داد: بله، از دست دادن بصیرت.
پاسخ