پایگاه خبری آفتاب
۲۴ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 14 June 2026
کد خبر:۱۸۱۸۷۵
۰۹:۵۹
۱۳۹۱/۱۰/۰۴

قیمت خودرو افزایش یافت

۰۹:۵۹
۱۳۹۱/۱۰/۰۴
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: در حال حاضر در محصولات گروه خودروسازی سایپا، خودروی سایپا ۱۱۱ به قیمت حدود ۱۳ میلیون تومان به صورت تحویل ۱۵ روزه عرضه می‌شود. این در حالی است که قیمت رسمی این خودرو ۱۱ میلیون و ۷۸۰ هزار تومان تعیین شده است.


سایپا SL ۱۳۱ نیز به قیمت حدود ۱۱ میلیون و ۵۴۰ هزار تومان به صورت تحویل ۳۰ روزه و SX ۱۳۱ نیز به قیمت حدود ۱۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد. البته قیمت رسمی SL ۱۳۱ معادل ۱۱ میلیون و ۵۴۰ هزار تومان و SX ۱۳۱ نیز ۱۱ میلیون و ۹۴۰ هزار تومان تعیین شده است.


قیمت تیبا نیز با اندکی افزایش به ۱۶ میلیون تومان رسیده است. البته قیمت رسمی این خودرو نیز ۱۵ میلیون و ۴۳۰ هزار تومان تعیین شده است.


تندر ۹۰ مدل E۲ پارس خودرو نیز به قیمت حدود ۲۶ میلیون تومان عرضه می‌شود. البته قیمت رسمی این خودرو ۲۱ میلیون و ۵۰ هزار تومان تعیین شده است.


مگان ۲۰۰۰ با دنده اتوماتیک نیز به قیمت حدود ۵۸ میلیون تومان به فروش می‌رسد. این در حالی است که قیمت رسمی این خودرو ۴۴ میلیون و ۶۶۰ هزار تومان است. قیمت ماکسیما نیز اندکی کاهش یافته و به حدود ۸۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسیده است. البته قیمت رسمی این خودرو ۸۵ میلیون تومان تعیین شده است.


در گروه محصولات ایران خودرو نیز خودروی پژو ۲۰۶ در نمایندگی‌های فروش موجود نیست. پژو ۲۰۶ صندوق‌دار اما افزایش قیمت داشته و در مدل V۹ آن به قیمت حدود ۴۰ میلیون تومان و مدل V۸ نیز حدود ۳۰ میلیون تومان به فروش می‌رسد. البته قیمت رسمی مدل V۹ حدود ۲۶ میلیون و ۳۷۰ هزار تومان و مدل V۸ نیز ۲۲ میلیون و ۶۹۰ هزار تومان است.


قیمت تندر ۹۰ ایران خودرو نیز اندکی افزایش یافته و در مدل E۱ آن به حدود ۲۲ میلیون تومان و مدل E۲ نیز ۲۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسیده است. این در حالی است که قیمت رسمی تندر ۹۰ E۱ ایران خودرو معادل ۱۸ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان و مدل E۲ نیز ۲۱ میلیون تومان تعیین شده است.


پژو ۴۰۵ نیز به قیمت حدود ۱۷ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان به صورت تحویل ۳۰ روزه عرضه می‌شود. البته قیمت مصوب این خودرو ۱۵ میلیون و ۵۸۰ هزار تومان است. قیمت پژو پارس سال نیز به حدود ۲۲ میلیون و ۹۷۰ هزار تومان با شرایط تحویل ۴۵ روزه رسیده است. قیمت رسمی این خودرو حدود ۲۳ میلیون تومان تعیین شده است.


به گزارش ایسنا،قیمت‌های یاد شده نسبی بوده و با توجه به نوسان عرضه از سوی خودروسازان و برخی ضعف‌های نظارتی، این قیمت‌ها در نمایندگی‌های فروش مختلف اندکی متفاوت است.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
یه ایرانی
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۴۹ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۵
سکوت ما مردم پر معناست!!!
پاسخ
1
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۱۲ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۵
پس سمند چی خودرو ملی قیمت نداره
پاسخ
ابراهیم
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۱۲ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۵
اگر قیمت خودروهای وطنی واقعا با کیفیت خوبی ساخته شود واز نظر فنی از زمان صفر بودن دها اشکال نداشته باشد وخریدار با استرس ونگرانی انها را خیداری ننما ید چه اشکالی دارد مثلا یک دستگاه پراید با کیفیت را دوملیون بیشتر خریداری نماید وسایر خودروها ما کیفیت قابل قبولی داشته باشد تا اینکه یک روز دنه دو زوزه بکشد روز دیگر انپکتورش معیوب باشد دربها رگلاپ نباشد جلوبندی وکمکها هم همینطور خب ما اگر یک خودروی خوب وفنی در سطح مورد رضایتمندی با قیمت بلاتر تهیه نمایم واین خودرو را با خانواده در ایام تعطیل با خیال راحت سوار شویم بهتر است یا برویم با زن وبچه دربیابان بمانیم که معلوم نیست چه بلائی هم سرمان بیاید.
پاسخ
سارا
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۳۳ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۵
رانا تو بازار26500ولی قیمت شرکتیش20200
پاسخ
pooria
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۳۴ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۵
خوش به حال مردم دبی که بوگاتی وفراری سوار می شن حالا ما دیگه برامون سخته که یه پراید بگیریم
پاسخ
ناشناس
Germany
۰۹:۱۷ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۵
خوش به حال خودم که اسب دارم و خط 11
پاسخ
ناشناس
Germany
۲۲:۰۳ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۴
ﻳﻪ ﺯﻣﺎﻥ ﻣﺮﺩﻡ ﺳﻮاﺭ ﺧﻮﺩﺭﻭ ﻣﻲ ﺷﺪﻥ. اﻻﻥ ﺧﻮﺩﺭﻭ ﺳﻮاﺭ ﻣﺮﺩﻡ ﺷﺪﻩ!
پاسخ
احمد
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۴۵ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۴
خوش به حال افغانی های تویوتا سوار !!
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۳۸ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۴
خوشا به حال مردم عراق.
پاسخ
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۵۷ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۴
خوش بحال مردم غزه و لبنان
پاسخ
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۵۷ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۴
خوش بحال مردم غزه و لبنان
پاسخ
ناشناس
United States of America
۱۲:۳۱ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۴
قیمت رانا را هم درج فرمایید.
پاسخ