پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۵:۵۳
کد خبر:۱۸۲۱۳۳
۱۳:۲۹
۱۳۹۱/۱۰/۰۶

معاون وزیر خارجه: اعطای حق حجاب به زنان روس مطلقاً صحت ندارد

۱۳:۲۹
۱۳۹۱/۱۰/۰۶
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: معاون کنسولی مجلس و امور ایرانیان وزارت خارجه کشورمان تشریح کرد: اعطای حق حجاب به زنان روس در نیروگاه بوشهر مطلقاً حقیقت ندارد.

«حسن قشقاوی» معاون کنسولی مجلس و امور ایرانیان خارج از کشور وزارت خارجه کشورمان در گفت‌وگو با فارس درباره اخبار منتشر شده مبنی بر اعطای حق حجاب به زنان روس در نیروگاه بوشهر اظهار داشت: بر اساس گزارشات واصله از دفتر نمایندگی وزارت خارجه در بوشهر و مقامات استانداری این استان، اعطای حق حجاب به زنان روس مطلقاً حقیقت ندارد.

وی با بیان اینکه نه در قرارداد بین روسیه و سازمان انرژی اتمی و نه در توافقات محلی چنین چیزی وجود خارجی ندارد خاطرنشان کرد: زنان روس شاغل در نیروگاه بوشهر در کنار مردان روس در منطقه و شهرکی که برای اسکان آنها در نظر گرفته شده زندگی می‌کنند و در صورت تردد به داخل شهر نیز به طور شایسته به موازین اخلاقی و عرف جامعه متدین بوشهر احترام می‌گذارند.

معاون وزیر خارجه افزود: موضوعی به نام حق حجاب نه با روس‌ها و نه با بقیه کارکنان خارجی مشغول به فعالیت در ایران مطلقاً وجود ندارد.

اخیراً اخباری مطرح شد مبنی بر اینکه زنان روس شاغل در نیروگاه بوشهر مبالغی را تحت عنوان حق حجاب دریافت می‌کنند.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
شایا تجلی
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۵۲ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۶
خب شاید اسمش عوض شده
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۰۷ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۶
دروغ محضه. من کارمند اونجا بودم . سال 83 که ماهانه صد و خرده ایی دلار می گرفتن برای حجاب . .. الان دیگه نمیدونم
پاسخ
قلی
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۵۱ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۶
تکبیییییییییییر
پاسخ