کد خبر: ۱۸۲۱۶۳
تاریخ انتشار : ۰۶ دی ۱۳۹۱ - ۱۷:۵۳

افزایش قیمت ۲۵۰درصدی برخی کالاهای داخلی

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: محمد طحان‌پور گفت: واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است و تنها کالایی که می‌تواند وارد کشور شود، کولر گازی است.

وی افزود: لوازم خانگی وارداتی از ابتدای سال تاکنون افزایش قیمت ۵۰ تا ۶۰ درصدی و لوازم خانگی داخلی افزایش قیمت ۶۰ تا ۱۰۰ درصد داشته‌اند.

رئیس اتحادیه کشوری لوازم خانگی گفت: شرکت‌های تولید‌کننده دو فهرست تهیه می‌کنند یک لیست را به سازمان حمایت می‌دهند و یک لیست دیگر را به واحدهای صنفی و بازار که قیمت‌ها در دو لیست متفاوت است.

طحان‌پور گفت: کولر آبی نسبت به شهریور ماه سال جاری ۱۰۰ درصد افزایش قیمت داشته است.

به گزارش فارس، وی افزود: برخی برندهای داخلی لباسشویی افزایش قیمت ۲۰۰ تا ۲۵۰ درصد داشته‌اند، به طوری که یک لباسشویی ۶ کیلویی خیلی لوکس خیلی مدرن خارجی ۱۰۰ هزار تومان ارزان‌تر از نوع داخلی است.

رئیس اتحادیه کشوری لوازم خانگی همچنین گفت: عمده محصولات لوازم خانگی در اولویت ۱۰ قرار دارند و همچنان دولت وعده می‌دهد که اولویت این کالاها کاهش پیدا می‌کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین