کد خبر: ۱۸۲۴۰۸
تاریخ انتشار : ۰۹ دی ۱۳۹۱ - ۱۶:۰۶

دوغ کفیر غنی ترین منبع باکتریهای مفید برای بدن

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: دکتر ساعدی متخصص تغذیه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: تفاوت دوغ های کیفر با دوغ های معمولی این است که دوغ کیفر دارای باکتریهای سودمند بوده و باعث رشد باکتری مفید در دستگاه گوارش می شود.

وی افزود: در دستگاه گوارش انسان باکتری های سودمند و طبیعی وجود دارد که با فعالیت بیشتر باعث کلسیم شده و این فعالیت حاوی اسید نیتریک و جذب بیشتر مغزی مثل (پروتئین) می شود.

ساعدی تصریح کرد: دوغ کفیر باعث بهبود، وضعیت دستگاه گوارش می شود و باعث کم شدن باکتریهای بیماری می شود.

وی در خصوص درست کردن کفیر خاطر نشان کرد: دوغ کفیر از لحاظ کلسیم و پروتئین از دوغ های دیگر کم نخواهد داشت و از میزان نمک آب کمتر بوده.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۷:۲۲ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۹
0
0
ما برای خوردن دوغ و سایر لبنیات مشکل نداریم، اما تکلیف وایتکسی که داخل لبنیات می ریزند چی می شه؟ میشه بگید فواید وایتکس در محصولات لبنی برای معده و کلا" بدن چیه؟!!!!!
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۳:۰۱ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۹
0
0
جمله بندی خبر در حد تیم ملی است!
سارا
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۹:۵۶ - ۱۳۹۱/۱۰/۱۰
0
0
کیفر؟؟؟؟
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۴:۲۶ - ۱۳۹۱/۱۰/۱۰
0
1
آخه میگفتی چطوری درست میشه پدرآمرزیده.
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین