آفتابنیوز : آفتاب: دکتر ساعدی متخصص تغذیه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: تفاوت دوغ های کیفر با دوغ های معمولی این است که دوغ کیفر دارای باکتریهای سودمند بوده و باعث رشد باکتری مفید در دستگاه گوارش می شود.
وی افزود: در دستگاه گوارش انسان باکتری های سودمند و طبیعی وجود دارد که با فعالیت بیشتر باعث کلسیم شده و این فعالیت حاوی اسید نیتریک و جذب بیشتر مغزی مثل (پروتئین) می شود.
ساعدی تصریح کرد: دوغ کفیر باعث بهبود، وضعیت دستگاه گوارش می شود و باعث کم شدن باکتریهای بیماری می شود.
وی در خصوص درست کردن کفیر خاطر نشان کرد: دوغ کفیر از لحاظ کلسیم و پروتئین از دوغ های دیگر کم نخواهد داشت و از میزان نمک آب کمتر بوده.