به گزارش آفتاب نیوز،آفتاب: ایسنا نوشت: باشگاه پرسپولیس در پایان دیدار این تیم مقابل فجر سپاسی که با برتری دو بر صفر سرخپوشان همراه بود، در خبری که بر روی خروجی سایت باشگاه قرار گرفت مدعی شد غلامرضا رضایی در این دیدار سریعترین گل تاریخ لیگ برتر فوتبال را به ثمر رسانده است. ادعایی که با مراجعه به آرشیو لیگ برتر فوتبال میتوان به نادرستی آن پی برد.
غلامرضا رضایی در این بازی بلافاصله پس از شروع بازی در ثانیه ۱۲ دروازه فجر را فروریخت اما این سریعترین گل تاریخ لیگ برتر نبوده و خود سرخپوشان بهترین دلیل برای رد این ادعا هستند.
این تیم در دیدار مقابل مس سرچشمه در هفته چهارم رقابتهای لیگ برتر فوتبال در روز ۲۵ مرداد سال ۱۳۹۰ سریعترین گل تاریخ لیگ برتر را دریافت کرد. در آن دیدار که در ورزشگاه باهنرکرمان برگزار میشد، اشتباه علیرضا حقیقی دروازهبان وقت پرسپولیس باعث شد تا برنوویچ بازیکن خارجی مس سرچشمه، در ثانیه هشتم این گل را به ثمر برساند. هدایت تیم در آن زمان بر عهده حمید استیلی بود.
به عنوان یه فوتبالی و نه یه استقلالی یا پرسپولیسی اوناییکه فوتبال میفهمن توضیح بدن چه جوری میشه بازی شروع بشه توپ بره اوت بازیکن مس با یه دروخیز زیاد اوت بلند پرتاب کنه دروازه بان اشتباه کنه توپ بیفته جلو مهاجم گل بزنه و همه این اتفاقات تو 8 ثانیه واقعا امکان داره؟؟؟ پس به عقل خودتون رجوع کنین گل ثانیه47بود نه 8
هه هه هه هه هه چقدر سره این قضیه این چند ساعت کری خوندن
یچاره ها دیگه چیزی واسه گفتن ندارن
در ضمن بعد از هفته ها کسب رتبه تک رقمی را به همه ی شما قرمزا تبریک میگم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!