پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۱۸۳۱۳
۲۲:۰۸
۱۳۸۴/۰۷/۱۹
یک استاد دانشگاه:

اجماع جهانی علیه ایران در حال شکل گیری است

۲۲:۰۸
۱۳۸۴/۰۷/۱۹
به گزارش آفتاب نیوز، دکتر احمد نقیب زاده در گفتگو با آفتاب ادامه داد: کشور هند سالهاست که محتاج آمریکاست، چین به هیچ وجه با آمریکا در نخواهد افتاد و به فکر ابر قدرتی در دهه دوم قرن بیست و یکم است. از طرفی بزرگترین دشمن ایران در این قضیه روسیه است که با کارت ایران بازی می کند. 

کارشناس مسایل بین الملل افزود: بنابراین ایران که فکر می کند از ابزار اقتصادی استفاده می کند و دوستانی دارد، اشتباه می کند. در شرایط کنونی یک اجماع جهانی علیه ایران در حال شکل گیری است.
نقیب زاده تأکید کرد: اگر پرونده ایران به شورای امنیت برود، به تحریم ایران می انجامد که این مسأله اوضاع داخلی ایران را به هم خواهد زد . 

وی در خصوص مطرح کردن موضوع هسته ای به عنوان یک مسأله ملی و کشاندن این موضوع به صحنه داخلی اظهار داشت: این موضوع روند مذاکرات پرونده هسته ای ایران را پیچیده تر خواهد کرد و قدرت مانور را از تیم مذاکره کننده می گیرد.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha