آفتابنیوز : آفتاب: نماینده اصولگرا و منتقد دولت در مجلس نهم شورای اسلامی از جرئیات جلسه تشکل صدای ملت با آیت الله هاشمی رفسنجانی خبر داد.
علی مطهری در خصوص این جلسه به خبرنگار پارلمانی ایلنا گفت: ما به همراه چند تن از همفکران خود تقریبا حدود سه هفته پیش خدمت آیت الله هاشمی رفسنجانی رسیدیم.
مطهری تصریح کرد: من در آن جلسه گفتم که در شرایط کنونی کشور و در شرایطی که در حالت اضطراری قرار داریم و اقتصاد، فرهنگ و سیاست خارجی ما با مشکلاتی رو به رو شده است، کاندیداتوری آیتالله هاشمی برای یک دوره ۴ ساله می تواند کمک کند.
وی ادامه داد: در واقع بنده به ایشان گفتم که خوب است برای یک دوره ۴ ساله کاندیدای ریاست جمهوری شوید و با توجه به نفوذی که روی گروه ها و شخصیت های سیاسی دارید کشور را به حالت تعادل برسانید تا اینکه در دوره بعدی فرد دیگری مسئولیت را بپذیرد.
این عضو صدای ملت یادآور شد: البته ایشان نپذیرفتند و گفتند که به دلیل شرایط جسمی نمی توانم این درخواست را بپذیرم. اما در عین حال گفتند که اگر کاندیدای معتدل و مقبولی باشد من از او حمایت می کنم.
این نماینده مجلس در پاسخ به این سوال که آیا در خصوص حمایت از اسامی مطرح شده، صحبتی کردید یا نه؟ اظهار داشت:خیر. در این مورد الان بحثی نشده است.
مطهری همچنین در خصوص صدای ملت نیز خاطرنشان کرد: صدای ملت برای انتخابات مجلس نهم شورای اسلامی شکل گرفت و هنوز برای انتخابات آتی به صورت تشکل درنیامده است.
وی در پاسخ به این سوال که آیا تصمیمی برای شکل گیری تشکل صدای ملت برای انتخابات آتی دارید یا خیر؟ گفت: بله. اکنون در حال مشورت با دوستان هستیم و هر وقت به طور رسمی فعالیت هایش را آغاز کند قطعا اعلام خواهیم کرد.
تنها اختلاف دیدگاه من با ایشان سیاست خارجی ایشان هست و همین اختلاف هم به اندازه ای هست که آرزو کنم ایشان هرگز رای نیاورند .
شاید بگویید آقای دکتر روحانی هم نظراتشان درباره سیاست خارجی نزدیک به آقای خاتمی هست .
اما یک تفاوت اساسی وجود دارد ، آقای روحانی (همچون آیت الله هاشمی) هدفشان توسعه صنعتی ایران هست و تعامل در سیاست خارجی را وسیله این هدف قرار می دهند اما اصلاح طلبان هدفشان (و نه وسیله رسیدن به هدفشان) سیاست خارجی ذلیلانه هست . عمدا واژه ذلیلانه را به کار بردم تا با تعامل اشتباه نشود.
سیاست خارجی تعاملی با سیاست خارجی ذلیلانه تفاوت دارد.
نمونه ای از سیاست خارجی ذلیلانه اصلاح طلبان اظهارات احمد شیرزاد در مجلس ششم درباره برنامه هسته ای کشورمان هست.
هاشمی باهوش تر ازآن است که بی محابا به آب بزند .
چرا نمی گیری دلبندم ؟
پاسخگوی تبعات سنگین صحبت های بی منطق در مجامع جهانی نهایتا با چه کسی خواهد بود؟
سیاست خارجی دوران جناب خاتمی هرچه بود ذلیلانه نبود به شهادت عقلای کشور
کسانی که بیش از اندازه خوب هستند ، باید بدانند که :
خوبی چون از حد بگذرد ، نادان خیال کج کند
و متاسفانه در سیاست ایران ، خیلی ها نادان هستند و خیال کج می کنند .
مگر اینکه آقای خاتمی اگر بخواهد که بیاید ، باید با سیاست
و روش جدیدتری بیاید .
زنده باد خاتمي
آقاي هاشمي شخص با بصيرت و آگاهي هستند و روح بزرگي دارند و هر چه به مصلحت کشور باشد را عمل ميکنند و خودشان را وقف موفقيت و سربلندي کشور ميکنند
فقط خاتمي ، کمي واقع بين باشيد .
آقاي روحاني شخصيت معتبر و توانايي هستند و بعنوان وزير امور خارجه کابينه آقاي خاتمي ميتوانند به کشور خدمت کنند .
آفتاب لطفا" منتشر كن
دوست عزيز شما مقصر نيستين متاسفانه ملت ايران عادت به سياست زدگي پيدا كردن به طوري كه دروغ تهمت و نداشتن ابتكار عمل همراه با عدم مماشات و زرنگي،( متاسفانه بر خلاف تاكيد قران كه مومن زرنگ بايد باشد) در مقابل دوستان ودشمنان وضعيت فعلي را براي ما به ارمغان آورده است .
در اخر از ايزد مننان عزت همراه با اسايش براي تمامي ملت ايران كه لايق و سزاور ان مي باشندخواهانم و از تمامي ملت
در انتخاب فردي دلسوز براي اسلام و ايران تقاضاي در نظر گرفتن دنيا وا خرت تشان رادارم.
اين رو هم مي دانستيم
با تمامی استراتژی تعاملی و عقب نشینی دولت از مواضعش
باز هم برعلیه ایران قطعنامه صادر شد و رییس جمهور آمریکا ایران رو محور شرارتها خطاب کرد!
باید این نکترو بدونیم که با شیطان تعامل نمیکنن شیطان رو باید رجم کرد
من هم معتقدم آقای خاتمی شخصیت معتبر و توانایی هستند و به عنوان وزیر فرهنگ کابینه آقای دکتر روحانی میتوانند به کشور خدمت کنند.
آیا سیاست هسته ای شورای عالی امنیت ملی و در راس آن نماینده رهبری در شورای عالی امنیت ملی دکتر حسن روحانی را به پای اصلاحات می نویسید؟
سیاست هسته ای اصلاحات همان بیانیه های گستاخانه مجلس ششم هست که با بی شرمی و وقاحت به نظام توصیه کرده بودند جام زهر بنوشد و تسلیم غرب شود.
آقای دکتر روحانی در سال 83 با مجله همشهری ماه مصاحبه کرده بودند و آنجا اشاره کرده بودند: " سه دیدگاه درباره برنامه هسته ای وجود داشت، یک دیدگاه که در مجلس ششم بیشتر طرفدار داشت معتقد بود باید از ادامه فعالیت های هسته ای دست بکشیم ، در مقابل یک دیدگاه معتقد بود که باید یک جانبه از NPT خارج شویم . که دیدگاه نظام هیچکدام از این دو نبود و نظام راه سومی را برگزید ... "
سخنان ایشان را نقل به مضمون کردم .
واقعا حیف است که شخصیت توانمندی چون دکتر روحانی در جایگاه ریاست جمهوری به کشور خدمت نکنند.
خب دولت و شخص آقای احمدی نژاد به گفته بسیاری از عقلا عملکرد خوبی نداشتند ولی آیا این یعنی اینکه هیچ عملکرد مثبتی هم نداشتند؟؟؟؟؟معلومه که داشتن ولی کم بوده
دولت و شخص آقای خاتمی هم باز به گفته عقلا نسبت به دولت فعلی عملکرد نسبتا مناسبی رو داشتند ولی آیا این هم بدین معنی است که دولت آقای خاتمی هیچ ضعفی نداشتند؟؟؟؟
نه . برای پیشرفت همیشه باید خوب های هر طیفی رو انتخاب کرد و بد ها رو کنار زد.
نباید با تعصب حرف زد و شعاری داد که توان انجامش نیست .
دوست و هموطن عزيزم ، نظر حضرتعالي محترم است و بنده نظر خودم را اعلام کردم لازم نيست به دور از منطق و با لجبازي ، شان آقاي خاتمي را بعنوان وزير فرهنگ پايين بياوريد . بهتر است به همان انتخاب خود احترام گذاشته و بيخيال پست دادن به آقاي خاتمي عزيز باشيد.
آقاي روحاني از عيزان بسيار قابل احترام هستند که بنده ارادت خاص و کاملي به ايشان دارم و رياست جمهوري ايشان براي بنده جاي خوشحالي خواهد داشت و در رکابشان خدمت خواهيم کرد ولي از نظر بنده آقاي خاتمي ارجح تر هستند و اين از ارزش هاي آقاي روحاني کم نميکنه .