پایگاه خبری آفتاب
۱۰ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 31 May 2026
۱۶:۳۶
کد خبر:۱۸۳۳۴۰
۱۹:۲۸
۱۳۹۱/۱۰/۱۷

بررسی سخنرانی بشار اسد و تحولات سوریه در کمیسیون امنیت ملی

۱۹:۲۸
۱۳۹۱/۱۰/۱۷
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب:‌  نقوی حسینی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی گفت:‌ در جلسه امروز کمیسیون به طور مفصل بحث سوریه مطرح و طرح شش ماده‌ای جمهوری اسلامی ایران، سخنرانی امروز بشار اسد، مواضع روسیه و چین در قبال تحولات سوریه، رویدادهای میدانی سوریه در هفته‌های اخیر، تلاش های غرب به‌ویژه آمریکایی‌ها و رژیم صهیونیستی با حضور معاونان وزارت امور خارجه بررسی شد.

به گزارش ایسنا، نقوی حسینی افزود: جمع‌بندی کمیسیون و نمایندگان وزارت خارجه از تحولات اخیر سوریه این بود که اولا طرح بشار اسد فضای جدیدی برای روند آینده سوریه ترسیم کرده و دوما تلاش‌های ابراهیمی نماینده سازمان ملل متحد با هدف یافتن راه حل‌های سیاسی برای حل بحران سوریه بر راه حل‌های نظامی اولویت دارد و با توجه به طرح شش ماده‌ای جمهوری اسلامی و نظرات ایران، به موفقیت‌های قابل توجهی دست یافته است.

وی اظهار کرد: سوم این‌که مدیریت مسائل سوریه با استفاده از راه حل سیاسی به نفع ملت و دولت سوریه و به ضرر تروریست‌ها و معارضین مسلح در حال تغییر است.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی تصریح کرد: به اعتقاد ما آمریکا و هم‌پیمانان غربی او و برخی کشورهای منطقه باید از ارسال سلاح برای نیروهای تروریستی و معارض دست بردارند و به راه حل‌های سیاسی و دموکرات تن دهند، تقویت و پشتیبانی تروریست‌ها و معارضین مسلح نتیجه‌ای جز کشتار مردم بی‌گناه سوریه ندارد.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
سوریه بشاراسد
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۵۰ - ۱۳۹۱/۱۰/۱۷
سلام :
خیلی درست گفتید دوست عزیز ، خیلی چسبیدیم به این عربهایی که اگر ولشون کنند ، سایه ما ایرانی ها را با تیر میزنند .
باید بگذارند که خود ملتشون تصمیم گیری کنند و دخالتهای خارجی را از هر طرف ، کنار بگذارند .
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۵۳ - ۱۳۹۱/۱۰/۱۷
برید بچسبید به معظلات خودتون
یه الودگی فکسنی هوا رو توش موندید
به شما که اسد چی گفت و اون یکی چی شنید
پاسخ