پایگاه خبری آفتاب
۱۰ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 31 May 2026
۰۵:۰۳
کد خبر:۱۸۳۴۰۰
۱۱:۴۶
۱۳۹۱/۱۰/۱۸

قيمت‌ سرسام‌آور مسكن‌مهر در بازار آزاد

۱۱:۴۶
۱۳۹۱/۱۰/۱۸
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: خريد و فروش مسكن‌مهر در بازار آزاد با قيمت‌هاي سرسام‌آور آغاز شده است، طوري كه واحدهاي مسكوني‌مهر در شهرهايي همچون پرند و پرديس تا ۳۰ ميليون تومان بالاتر از نرخ مصوب دولتي، بين افراد رد و بدل مي‌شود.

اغلب مالکان مسکن مهر در این شرایط ترجیح داده اند تا واحد خود را به فروش برسانند و سود زیادی هم از این بابت نصیب خود کنند در حالی که بخش عمده‌ای از خریداران مسکن مهر، واجد شرایط نیستند، اما از تسهیلات دولتی این طرح استفاده می‌کنند.

این موضوع که در شهرهای جدید پردیس و پرند در اطراف تهران اتفاق افتاده است، حجم زیادی از دلالان مسکن را به این منطقه کشانده و متقاضیانی را که به دنبال خرید مسکن یا سود بیشتر هستند ترغیب به خرید چند برابر قیمت این واحدها می‌کند.

به گزارش دنیای اقتصاد،یکی از فروشندگان مسکن مهر پردیس قیمت یک واحد آپارتمان تحویل اسفند ماه را ۵۵ میلیون تومان عنوان و متقاضی دیگری یک واحد آپارتمان دو خوابه را با قیمت ۶۰ میلیون تومان خریداری کرده است، اما سرنوشت واگذاری این واحدها و ملکیت آنها مشخص نیست.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
علی
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۵۳ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۰
اقای احمدی نژاد ئ تیمشان ریال ها را جمع کرده و می کنند و علت اینکه ارزش پول پایین است به این دلیل است که با فروش دلار سکه و حتی ماشین پول بیشتری را جذب کنند. در موقعی که موجودی به حد مناسب برسد ارزش دلار پایین امده و ارزش ریال بالا می رود!
پاسخ
هه!
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۴۵ - ۱۳۹۱/۱۰/۱۹
هه.. !
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۵۸ - ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
همه جا باند و باند بازیه.
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۵۹ - ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
این هم یه بازی دیگه از طرف دولت محترم مثل بازی دلار
پاسخ