پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۱۸۳۴۳۴
۱۷:۴۱
۱۳۹۱/۱۰/۱۸

ازدواج پیرمرد ۹۰ ساله با دختر ۱۵ ساله!

۱۷:۴۱
۱۳۹۱/۱۰/۱۸
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: به گزارش خبرگزاری پی.تی.آی، پیرمرد ۹۰ ساله عربستانی پس از فرار عروس ۱۵ ساله به خانه والدینش، اعلام کرد که ازدواجشان کاملا قانونی و درست بوده و برای ازدواج با وی ۱۷ هزار و ۵۰۰ دلار آمریکا به عنوان مهریه پرداخت کرده است.

داماد ۹۰ ساله عربستانی همچنین از پدرزن خود خواسته تا عروسش را به وی بازگرداند یا پول پرداختی را مسترد کند.

وضعیت این دختر نوجوان که پدری یمنی و مادری عربستانی دارد و ازدواج‌ اجباری وی با یک پیرمرد ۹۰ ساله باعث واکنش گسترده کاربران شبکه‌های اجتماعی چون توییتر شده و فعالان حقوق بشر والدین این دختر را به دلیل اینکه وی را به ازدواج مردی که چندین دهه از او بزرگتر است، درآورده‌اند، مورد سرزنش و انتقاد قرار دادند.

به گزارش ایسنا،یکی از اعضای انجمن ملی حقوق بشر عربستان از مقام‌های این کشور خواست تا هرچه سریعتر اقدامی برای نجات دختر نوجوان از این تراژدی انجام دهند و در این امر مداخله کنند.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۳ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۰
یکی از سنت های پسندیده و رواج یافته مردم عربستان همین ازدواج هاست و الکی 124هزار پیامبر اونجا نازل نشدن ولی هنوزم درست نشدن
پاسخ
امیر
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۳۴ - ۱۳۹۱/۱۰/۱۹
این پیریه باید بره با عزراییل زندگی کنه.
پاسخ
یک هموطن
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۲۲ - ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
سلام :
تنها راه مجازاتش اینه که دندانهای عاریه ، عینک و عصایش رو ازش
بگیرند ، تا اینقدر پررو نباشه و نتونه از جاش تکون بخوره .
پاسخ
سروش
Japan
۱۹:۰۲ - ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
عرب دربیابان ملخ میخورد...
پاسخ
هموطن
Germany
۱۸:۵۸ - ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
چرا از وسط قصه نقل می کنید؟ قبل از فرار عروس به منزل والدینش چی شد؟
پاسخ