پایگاه خبری آفتاب
۱۵ /آبان /۱۴۰۵
Friday 06 November 2026
کد خبر:۱۸۳۶۶۹
۱۵:۲۶
۱۳۹۱/۱۰/۲۰

ملک زاده، سرپرست ۱۰ روزه را هم عزل کرد

۱۵:۲۶
۱۳۹۱/۱۰/۲۰
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: محمد شریف ملک‌زاده، رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، سرپرستی را که ۱۰ روز پیش منصوب کرده بود تغییر داد.

به گزارش فارس، محمد شریف ملک‌زاده، رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری ۱۰ روز پیش محمدرضا پوینده، مدیر کل میراث فرهنگی و گردشگری استان البرز را برکنار و «مرتضی شریفی» را به جای وی سرپرست این اداره کل کرد.

ملک‌زاده با گذشت تنها ۱۰ روز «احد شریفی» را جایگزین «مرتضی شریفی» کرد و حکم مدیر کلی وی را زد.

از سوی دیگر رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، صادقی، مدیر کل IT سازمان را نیز تغییر داده و «حسینی» معاون وی را جایگزین، کرده است.

به نظر می‌رسد بهتر است رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری به جای این تغییرات شتابزده و انتصاب یک فرد تنها برای ۱۰ روز، با کمی تأمل، مدیر کل قطعی خود را منصوب کند.
گزارش خطا
ارسال پیام
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۴۵ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۰
تنها نقطه مشترک بعضی از مسئولین ما با دنیای جدید تکنولوژی که تغییرات آن لحظه ای و بسرعت تغییر می کند ، همان سرعت در تغییر زیردستان خود است.
پاسخ