آفتابنیوز : آفتاب: چشمگیرترین کاهش قیمت در سال ۲۰۱۲ برای شکر (۱۷.۱ درصد)، محصولات لبنی (۱۴.۵ درصد) و دانههای روغنی (۱۰.۷ درصد) ثبت شد در حالیکه این کاهش برای غلات (۲.۴ درصد) و گوشت (۱.۱ درصد) کمتر بود.
این نهاد غذایی سازمان ملل همچنین در گزارش خود افزود: قیمتهای جهانی غذا با کاهش قیمتهای غلات و دانههای روغنی، در ماه دسامبر برای سومین ماه کاهش یافت.
شاخص قیمت غذای فائو که تغییرات ماهانه در قیمت سبدی از غلات، دانههای روغنی، لبنیات، شکر و گوشت را بررسی می کند، به ۲۰۹ واحد در دسامبر رسید که دو واحد پایینتر از نوامبر بود.
به گزارش ایسنا به نقل از بلومبرگ، فائو در ماه نوامبر پیش بینی کرده بود که هزینه جهانی واردات غذا به دلیل کاهش هزینه حمل و نقل و هزینه کمتر برای سبزیجات، میوه، غلات و شکر، ۹.۷ درصد در سال ۲۰۱۲ کاهش می یابد و به ۱.۱۴ تریلیون دلار در مقایسه با ۱.۲۶ تریلیون دلار در سال ۲۰۱۱ می رسد.