کد خبر: ۱۸۳۹۷۳
تاریخ انتشار : ۲۴ دی ۱۳۹۱ - ۱۰:۵۹

علت سفر غیرمنتظره احمدي نژاد به قم

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: آقاي ميرتاج الديني سفر روز پنجشنبه آقاي احمدي نژاد به قم به چه منظوري انجام شد؟


اين سفر براي بازديد از قم نبود بلكه فقط ديدار با مديران و پيگيري كارهاي اجرايي دولت در اين استان بود.

به عنوان مسوول امور روحانيت دولت در اظهارات قبلي خود اعلام كرده بوديد كه دولت براي بهبود روابط با مراجع برنامه هايي دارد، اين برنامه ها چه بوده است؟


به صورت مرتب با علما، مراجع و روحانيون ديدار داريم. من مرتب سفر و ملاقات دارم. برخي از اين ديدارها رسانه يي مي شود وبرخي ديگر از اين نشست ها و ديدارها نمي شود. برگزاري همايش روحاني يكي از برنامه هاي ما بوده كه در همين راستا همايش روحانيت را در تهران و قم برگزار كرديم وبازهم همايش روحانيت را براي بررسي مسائل اقتصادي پيش بيني كرده ايم كه اين همايش قرار بود در همين ماه برگزار شود كه زمانش كمي به عقب افتاد و در آينده زمانش را اعلام مي كنيم. در اين همايش تعدادي از روحانيون را از هر استاني براي اقتصاد مقاومتي و ارائه توضيحات و برنامه هايي كه در اين زمينه داريم دعوت خواهيم كرد وتيم اقتصادي دولت در اين همايش حضور خواهد داشت.

رابطه دولت با مراجع رابطه خوبي است يا خير؟


دولت يكي از برنامه هايش قم هست و نگاه ويژه يي از ابتدا به قم داشته است. در حال حاضر هم اين نگاه ويژه دولت به قم وجود دارد. نشانه اين نگاه ويژه، اين است كه آقاي رييس جمهور در همين دو هفته اخير دوبار به استان قم سفر داشته اند و وقتي هم كه ايشان به قم مي روند مسائل مربوط به استان قم را پيگيري مي كنند. تسهيلات ويژه يي كه ايشان به قم اختصاص داده اند نشان دهنده همين نگاه ويژه است.

حاج آقاي ميرتاج الديني آخرين ديداري كه آقاي احمدي نژاد با مراجع داشتند به چند سال قبل بازمي گردد. چرا ديداري در اين سال ها نبوده است؟


اين سوال را جواب نمي دهم.


جنابعالي به عنوان مسوول امور روحانيت دولت آيا رايزني اي با دفاتر مراجع داشته ايد تا ديدار بين علما و رييس دولت از سر گرفته شود؟


من به عنوان رابط دولت با روحانيت اين ارتباطات را دارم اما برخي از اين ديدارها رسانه يي نمي شود.

چرا؟


به اين علت كه برخي صلاح نمي دانند كه اين رفت و آمدها رسانه يي شود، ما هم اين ارتباطات را رسانه يي نمي كنيم.

درباره چه مسائلي در اين ديدارها صحبت مي كنيد؟


درباره بسياري از مسائل مربوط به دولت و روحانيت صحبت مي شود و ما هم پيگيري مي كنيم.

فكر نمي كنيد كه همين رسانه يي نشدن اين ارتباطات تا حد بسيار زيادي بر تكثير شايعات مرتبط بر روابط غيرصميمانه دولت و مراجع دامن مي زند؟


يك طرف قضيه ما هستيم و طرف ديگر دفاتر آقايان هستند. ما بايد رعايت حال آنها را هم داشته باشيم.

اما مراجع و برخي از آيات عظام گلايه هاي بسياري را درباره وضعيت اقتصادي كشور و به ويژه درباره مسائلي مانند گراني و تورم و بيكاري داشتند.


بله.

اين نشان دهنده اين مساله نيست كه نگاه علما به عملكرد اقتصادي دولت نگاه خوب و مثبتي نيست؟


مسائل اقتصادي و مشكلات اقتصادي مسائلي نيستند كه بشود در يكي دو جمله درباره آن صحبت كرد. همه دوره ها مشكلات اقتصادي بوده است و هشدارهاي اقتصادي مراجع در مخالفت با دولت نيست بلكه يادآوري اي در اين زمينه است كه مسوولان همت و جديت ويژه و بيشتري براي حل مشكلات مردم داشته باشند. دولت هم كه درصدد حل مشكلات مردم است و هيچ كوتاهي اي هم در اين وظيفه خود نكرده و نمي كند. كسي در اين خصوص هم نمي تواند ادعايي داشته باشد كه دولت كوتاهي دارد. همه اذعان دارند كه دولت شب و روز براي حل مشكلات اقتصادي مردم تلاش مي كند. اما ما در شرايط اقتصاد مقاومتي هستيم. دشمن در ماجراي تحريم به دنبال ضربه زدن به اقتصاد ايران است و ما در شرايط عادي نيستيم. مقام معظم رهبري هم ابتداي امسال فرمودند كه دشمنان يك جنگ اقتصادي را عليه ايران شروع كرده اند و همه دلسوزان نظام مي دانند كه ما در شرايط عادي نيستيم. مراجع عظام تقليد هم بيشتر از همه به اين موضوع آگاهي دارند و رهنمودهاي ويژه يي را در ديدارهاي خصوصي و بيانات عمومي در اين خصوص به مسوولان داشته اند. ما در دولت اين رهنمودها و هشدارها را در جهت مخالفت با دولت نمي دانيم. رهنمودهاي مراجع و علما و انگيزه و اراده دولت براي حل مشكلات اقتصادي يكي است و نگاه متفاوت و انگيزه متفاوتي در اين ميان وجود ندارد. نبايد عده يي از سياسيون بخواهند كه رابطه بين دولت و علما را با اين صحبت ها و بيانات به هم بريزند.

جنابعالي پيش از اين هم طي اظهاراتي فرموده بوديد كه برخي از بهبود رابطه بين دولت و مراجع نگران هستند و قصد دارند كه يك فاصله يي را بين دولت و مراجع ايجاد كنند. به صورت مشخص مي توانيد مختصات و مشخصات اين جريان هاي سياسي را اعلام كنيد؟


آنهايي كه مخالف دولت هستند: چه اصلاح طلب ها و چه برخي از اصولگرايان مخالف دولت. اينها فكر مي كنند كه برنامه هاي دولت براي روحانيت، سياسي است. اما ما رابطه با روحانيت را از ابتدا يك وظيفه ذاتي مي دانستيم. اين رابطه در همه دولت ها بوده و در دولت هاي آتي هم بايد باشد. رابطه يي مستقيم، خوب و عادي با مراجع براي ارائه گزارش و دريافت رهنمود از كارهايي است كه همه دولت ها بايد به آن تاكيد داشته باشند. اما عده يي تا يك برنامه يي مي شود اين برنامه را بر نمي تابند و فكر مي كنند كه مثلادولت يك برنامه خاصي را دارد و آن را دنبال مي كند در حالي كه اين گونه نيست.

يعني عده يي از اصلاح طلبان و اصولگرايان مخالف دولت به دنبال برهم زدن رابطه دولت با مراجع هستند؟


من اين را نمي گويم كه اينها تلاش مي كنند كه اين كار را بكنند. تعبير من اين است كه اينها برنمي تابند كه اين رابطه بهتر بشود.

اين جريان هاي سياسي به نظر شما تلاش داشته اند تا با دفاتر و بيوت مراجع ارتباط بيشتري بگيرند و براي مثال يك سري اطلاعات خاص و يكسويه را در اختيار اين دفاتر قرار بدهند تا نگاه مراجع را نسبت به دولت تغيير دهند؟


اين را من خبر ندارم. من يك گرايش كلي را گفتم كه عده يي دنبال اتفاقات خاص بودند كه بر همين اساس ما آمديم و روابط عادي بين دولت و مراجع را تقويت كرديم و خيلي هم، همه جا اين مساله را رسانه يي نمي كنيم تا بعضي ها اين تقويت روابط را برنامه هاي خاص دولت براي مراجع حمل نكنند و انگ نزنند.

در اين چند ماهه كه جنابعالي به سمت مسوول امور روحانيت دولت منصوب شده ايد چند ديدار با مراجع داشته ايد؟


اجازه بدهيد اين آمار را ارائه نكنم اما من هر دو هفته يك بار سفري به قم داريم.

يعني به شخصه شما به عنوان نماينده دولت با مراجع ديدار مي كنيد؟


بله با علما و مراجع ديدار مي كنيم و درباره مسائل مختلف هم صحبت مي كنيم. البته فقط قم هم نيست بلكه براي ديدار با علما به استان هاي ديگر هم مي روم و نقطه نظرات و مسائلي كه روحانيون و علما مطرح مي كنند را به اعضاي دولت و آقاي احمدي نژاد منتقل مي كنم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۰
دوست محمد
|
UNITED STATES
|
۱۲:۵۸ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۵
0
0
جای آقای احمدی نزاد بودم یک لحظه در این پست نمیموندم شام و نهارش هم دارن سیاسی میکو نن
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین