روني: جام جهاني درخشاني در پيش خواهيم داشت
به گزارش آفتاب نیوز، 
در جام ملت هاي اروپا که در کشور پرتغال برگزار شد، تيم ملي تا پيروزي فاصله زيادي نداشته اما در نهايت شکست خورد و يونان قهرمان شد.
روني با اعتماد نفس بالايي اظهار داشت: فکر مي کنم از وقتي که با منچستريونايتد قرارداد بسته ام شيوه بازي من خيلي بهتر شده است.
وي گفت: "از بازي هاي جام ملت هاي اروپا تا کنون 2 سال مي گذرد و من در اين مدت تجارب زيادي کسب کرده ام و مي خواهم از آنها در جام جهاني استفاده کنم."
روني در ادامه افزود: بازي در جام جهاني آرزوي هر بازيکني است و من نيز مستثني نيستم و اکنون براي من اين رويا به حقيقت پيوسته است.
ستاره تيم شياطين سرخ در پايان گفت: اميدوارم بتوانم در جام جهاني براي تيم مثمرثمر باشم. من به خود و هم تيمي هاي خود ايمان دارم و نهايت سعي خود را براي به ثمر رساندن گل هاي زياد به کار خواهم بست.