پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۱۸۵۵۴
۲۳:۱۰
۱۳۸۴/۰۷/۲۰

افت شاخص بورس دغدغه کار آفرینان است

۲۳:۱۰
۱۳۸۴/۰۷/۲۰
به گزارش آفتاب نیوز، نماینده زنجان روز چهار شنبه در جمع خبرنگاران پارلمانی گفت: هر چند که بعضی از بخش های دولت مواضع و دیدگاه هایشان را در زمینه اقتصادی بیان کرده اند، اما به نظر می رسد کارآفرینان انتظار پیام جامع تر و کامل تری از دولت دریافت کنند. 

وی افزود: مجامعی نیز وجود دارند که با تشکیل آنها و ارائه نظراتشان، این فضای روانی( افت شاخص های بورس و گرانی کالاها) جهت دهی می شود. 

کوهکن علت افت شاخص های بورس و گرانی کالاها را سیاسی ندانست و گفت: برای سرمایه گذار و کارآفرین مهم است که بداند جزئیات برنامه های اقتصادی دولت چیست. 

تاکنون این برنامه ها به صورت کلی گفته شده اما باید در وزارتخانه های تخصصی به صورت ریز و جزیی و حاوی پیام مثبت برای کار‌ آفرین ها تشریح و اعلام شود. 

وی در پاسخ به این سوال که به چه دلیل مجلس قبل از ماه رمضان اقدام لازم برای جلوگیری از گرانی کالاها را انجام نداد، گفت: قرار نیست ما به عنوان قانونگذار جلوتر از مجری حرکت کنیم و او را پشت سر بگذاریم. 

سخنگوی هیات رئیسه مجلس همچنین جزئیات برنامه نشست امروز هیات دولت و مجلس را تشریح کرد و گفت: برای هر یک از سه فراکسیون سیاسی مجلس، یعنی اصولگرایان، اقلیت و وفاق و کارآمدی مدت زمان مساوی جهت ارائه دیدگاه ایشان در نظر گرفته شده است. 

کوهکن افزود: کمیسیون های اصل 90 و آموزش و تحقیقات مجلس هم جمع بندی از برنامه ها و عملکردشان را ارائه می کنند، سپس 30 دقیقه وقت برای سخنرانی رئیس مجلس پیش بینی شده و پس از آن یک ساعت دولت مواضع خود را تشریح می کند. 

وی در پاسخ به این سوال که به چه دلیل حضور خبرنگاران در این نشست پیش بینی نشده است، گفت: میزبان این نشست دولت است. البته ما مشکلی برای حضور خبرنگاران نداریم اما این کار در گذشته هم مرسوم بنده است.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
بورس
ارسال پیام
captcha