به راست راست ،برای جوانان نان نمی شود
به گزارش آفتاب نیوز، 
سيد مرتضي موسوي با بيان اين مطلب افزود: نبايد اجازه دهيم كه عمر مفيد و فعال جوانان ايراني در سربازي به بطالت بگذرد . بايد با آموزش مهارتهاي مختلف هنري ، فني و تخصصي در طول 2 سال خدمت سربازي، از فرصتها به صورت بهينه بهرهمند شد.
وي افزود: متاسفانه درحال حاضر جوانان پس از فراغت از خدمت نظام وظيفه، به دليل نداشتن هيچ مهارت و فن خاصي در جامعه سرگردان می شوند.
نماينده اليگودرز، با تاكيد بر سرمايهگذاري براي هدفمندكردن فرصت سربازي براي جوانان، گفت: بحث فروش سربازي، ترويج نوعي بي عدالتي و تبعيض بين فقير و غني است؛ البته شايد فروش سربازي بتواند تا حدي رافع مشكل سربازي باشد؛ اما درحالي كه راه حلهاي بهتري براي حل مشكل سربازي جوانان وجود دارد، نبايد به راهكارهاي مبهم متوسل شد.
وي افزود: آموزش بنشين و پاشو و به راست راست و به چپ چپ براي جوانان نان و آب نميشود و بايد دولت با برنامهريزي مناسب از فرصتها استفاده كند و مطمئنا در صورت ارايه لايحه از سوي دولت براي هدفمند شدن فرصت سربازي، قطعا مجلس به آن راي ميدهد.
موسوي اضافه كرد: متاسفانه تاكنون از طرف دولت هيچ راهكار و لايحهاي براي بهينهسازي سربازي جوانان نداشتهايم و با توجه به حساسيت اين مساله بايد عزمي جدي براي حل معضل سربازان در بين مسوولان به وجود آيد.