پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۱۸۵۶۸
۱۵:۵۵
۱۳۸۴/۰۷/۲۰

به راست راست ،برای جوانان نان نمی شود

۱۵:۵۵
۱۳۸۴/۰۷/۲۰
به گزارش آفتاب نیوز، سيد مرتضي موسوي با بيان اين مطلب افزود:  نبايد اجازه دهيم كه عمر مفيد و فعال جوانان ايراني در سربازي به بطالت بگذرد . بايد با آموزش مهارت‌‏هاي مختلف هنري ، فني و تخصصي در طول 2 سال خدمت سربازي، از فرصت‌‏ها به صورت بهينه بهره‌‏مند شد.
 
وي افزود: متاسفانه درحال حاضر جوانان پس از فراغت از خدمت نظام وظيفه، به دليل نداشتن هيچ مهارت و فن خاصي در جامعه سرگردان می شوند.

نماينده اليگودرز، با تاكيد بر سرمايه‌‏گذاري براي هدفمندكردن فرصت سربازي براي جوانان، گفت: بحث فروش سربازي، ترويج نوعي بي عدالتي و تبعيض بين فقير و غني است؛ البته شايد فروش سربازي بتواند تا حدي رافع مشكل سربازي باشد؛ اما درحالي كه راه حل‌‏هاي بهتري براي حل مشكل سربازي جوانان وجود دارد، نبايد به راهكارهاي مبهم متوسل شد. 

وي افزود: آموزش بنشين و پاشو و به راست راست و به چپ چپ براي جوانان نان و آب نمي‌‏شود و بايد دولت با برنامه‌‏ريزي مناسب از فرصت‌‏ها استفاده كند و مطمئنا در صورت ارايه لايحه از سوي دولت براي هدفمند شدن فرصت سربازي، قطعا مجلس به آن راي مي‌‏دهد. 

موسوي اضافه كرد: متاسفانه تاكنون از طرف دولت هيچ راهكار و لايحه‌‏اي براي بهينه‌‏سازي سربازي جوانان نداشته‌‏ايم و با توجه به حساسيت اين مساله بايد عزمي جدي براي حل معضل سربازان در بين مسوولان به وجود آيد.


گزارش خطا
ارسال پیام
captcha