کد خبر: ۱۸۶۱۹
تاریخ انتشار : ۲۰ مهر ۱۳۸۴ - ۲۲:۴۹

دنیا در انتظار ایران

آفتاب‌‌نیوز : آلکساندر که کشورش رياست دوره ای اين اتحاديه را بر عهده دارد در اين باره با ادعای وجود شک وشبهه درباره برنامه هسته ای ايران گفت : دورنمای گزارش آژانس بين المللی انرژی به شورای امنيت واقعی به نظر می رسد.

وی که در جمع قانونگذاران اتحاديه اروپا صحبت می کرد،افزود: مسئوليت در مورد گام های فوری که اکنون نياز به برداشتن آن است ، مستقيما به مقامات ايرانی بستگی دارد.

اين وزير انگليسی افزود: ايران در يک وضعيت فوق العاده ای قرار دارد و جهان می بيند که چگونه دولت جديد سياستهای اقتصادی و سياسی را مديريت خواهد کرد و اگر ايرانشريکی مسئول باشد اين مساله از روی تعامل اين کشور با نگرانی های بين الملی مشخص خواهد شد.

وی گفت : کار و همکاری با ايران چالش برانگيز خواهد بود، اما ما بايد تمام تلاش خود را برای رويارويی با اين چالش ها انجام دهيم.

اظهارات اين مقام انگليسی يک روز پس از آن صورت می گيرد که نيکلاس برنز معاون وزيرامورخارجه آمريکا درامور سياسی نيز ديروز در بروکسل به خبرنگاران گفت که معتقدم توپ اکنون بيشتراز اينکه در زمين اتحاديه اروپايی باشد، درزمين ايران است

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین