پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۱۸۷۸۸
۱۴:۴۹
۱۳۸۴/۰۷/۲۲

آرمين به سحابي پاسخ مي‌‏دهد

۱۴:۴۹
۱۳۸۴/۰۷/۲۲
به گزارش آفتاب نیوز، عزت الله سحابي چندي پيش در اظهارنظري با بيان اينكه سازمان مجاهدين انقلاب اسلامي به دلايل نامعلوم نهضت آزادي و ملي‌‏مذهبي ها را از گروه‌‏هاي انقلابي جدا مي‌‏كند، خواستار توضيح سازمان مجاهدين در اين زمينه شده بود. 

سحابي در خصوص اجماع و ائتلاف ميان گروه‌‏هاي اصلاح‌‏طلب و اظهارات آرمين در اين زمينه گفته بود: آقاي آرمين و سازمان مجاهدين انقلاب اسلامي هيچ وقت براي ما به صورت مشروح توضيح نداده‌‏اند علت اصلي اين كه نهضت آزادي و ملي-مذهبي‌‏ها را از انقلاب اسلامي جدا مي‌‏كنند و به آنها برچسب خودي و غيرخودي مي‌‏زنند، چيست؟
 
وي در ادامه گفته بود: يك زمان مي‌‏گفتند كه ولايت فقيه ملاك است و هر كه آن را قبول دارد و مي پذيرد، خودي و هركس قبول ندارد، غير خودي است اما حالا معلوم شده است كه خود اين افراد هم ولايت فقيه را قبول ندارند. من دليل اينكه اين افراد با ما مخالفت مي‌‏كنند را نمي‌‏دانم، هر چند مخالفت آنها نيز اشكالي ندارد اما حداقل براي افكار عمومي روشن كند و توضيح دهند كه دليل مخالفت آنها چه چيزي است. 

سخنگوي سازمان مجاهدين انقلاب اسلامي در اين زمينه گفت: قصد دارم به زودي به صورت مكتوب جواب مبسوطي را درباره سخنان عزت‌‏‏الله سحابي منتشر كنم.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha