پایگاه خبری آفتاب
۲۶ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 16 June 2026
کد خبر:۱۸۸۲۳
۱۴:۳۵
۱۳۸۴/۰۷/۲۲

محمد نبی حبیبی: حضور قاليباف در دولت ضروري است

۱۴:۳۵
۱۳۸۴/۰۷/۲۲
به گزارش آفتاب نیوز، محمدنبي حبيبي دریان زمینه گفت: زماني كه حضور احمدي‌‏نژاد را در جلسات هيات دولت ممنوع كردند، حزب موتلفه در اين مورد موضع‌‏گيري كرد زيرا معتقد بود اين ممنوعيت هيچ توجيهي ندارد، از سوي ديگر با توجه به تجربيات و اطلاعاتي كه از دوره تصدي خود در شهرداري تهران دارم، حضور شهردار در جلسات تهران يك امر ضروري است و بايد از سياسي شدن آن جلوگيري شود. 

وي همچنين با انتقاد از حضور همزمان اعضاي شوراي شهر در دولت، يكي از دلايل موفقيت شوراي شهر را صرف وقت كافي براي موضوعات شورا و حل مشكلات مردم دانست و گفت: دو شغله بودن اعضاي شوراي شهر را مضر مي‌‏دانم و معتقدم كه نيروهاي اصول‌‏گرا به اندازه كافي در مجموعه خود داريم كه انتخاب اعضاي كابينه به اعضاي شوراي شهر و همكاران سابق رييس‌‏جمهور در شهرداري محدود نشود.
حبيبي افزود: دو شغله بودن افراد موجب خواهد شد كه هيچ يك از كارها به نحو احسن انجام نشود و من اين مساله را براي كشور مفيد نمي‌‏دانم لذا معتقدم وقت اعضاي شوراي شهر بايد منحصراً صرف كار در اين شورا شود. 

دبيركل حزب موتلفه اسلامي در ادامه، وجود سخنگو در دولت را يك ضرورت محرز عنوان كرد و اظهار داشت: هر چه دولت اطلاع‌‏رساني وسيع و گسترده‌‏تري داشته باشد، به نفع كشور است اما اينكه اين اطلاع‌‏رساني در چه قالبي باشد، اهميتي ندارد بلكه مهم اين است كه اين اطلاع‌‏رساني به موقع و وسيع صورت گيرد. 

 حبيبي افزود: اين اطلاع‌‏رساني مي‌‏تواند در قالب تعيين سخنگوي ويژه دولت يا توسط شخص رييس‌‏جمهور صورت گيرد.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha