پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۱۸۹۲۶
۱۵:۳۴
۱۳۸۴/۰۷/۲۳
وزير كشور:

مردم در انتخابات رويكرد ديگري را طلبيدند

۱۵:۳۴
۱۳۸۴/۰۷/۲۳
به گزارش آفتاب نیوز، به گزارش سايت وزارت كشور،حجت الاسلام والمسلمين پورمحمدي روز پنج‌شنبه در آئين معارفه‌ي مهندس نوذري به عنوان استاندار جديد استان زنجان در اين شهر، افزود: از همين رو مردم در انتخابات با زبان مرسوم خود، انتظارات خودشان را اعلام كردند تا ما ملتزم به خواسته‌ها و توقعات آن‌ها باشيم.

وي با بيان اينكه اگر روال گذشته در پاسخگويي به مطالبات مردم، جوابگو ‌بود، زبان انتخاباتي مردم بر همان سياق سابق بود، اظهار داشت: اما مردم در انتخابات رويكرد ديگري را طلبيدند.

وي مهم ترين مشخصه اين رويكرد را تحول طلبي ذكر كرد و گفت: دولت نهم براي تحقق خواسته مردم، حركت تحولي را مدنظر خود قرار داده است.

وزير كشور بار ديگر نظام بهره‌وري فعلي را براي پاسخگويي به هر نوع تحولي، فاقد توانايي لازم دانست و با اشاره به نرخ پائين 6 دهم درصدي در كشور و مقايسه آن با نرخ هاي متفاوت 6 /1 درصدي در ساير كشورهاي در حال توسعه گفت كه براي رفع كاستي‌هاي موجود، نظام بهره‌وري ما بايد كيفيت و سرعت را در سرلوحه خود قرار دهد.

وي شاخص ديگر رويكرد تحولي را ايجاد توازن و تعادل برشمرد و جامعه مطلوب را جامعه‌اي توصيف كرد كه هر نوع برخورداري در آن، توام با توزيع عادلانه مي‌باشد.

وي تاكيد كرد : هرچه درآمد سرانه بالاتر برود، توزيع نيز بايد دقيق تر و عادلانه‌تر صورت پذيرد.

وزير كشور با بيان اينكه توازن در توسعه حرف اول را مي زند، از 17 برابر بودن حداكثر و حداقل دهك ها در جامعه ما اظهار تأسف كرد و گفت: اين عدم تعادل در نظام ما پذيرفتني نيست.

پورمحمدي در بخش ديگري از سخنان خود، مشاركت‌جويي و استفاده از تمام ظرفيت‌هاي مردمي را در ايجاد تحول عامل ضروري دانست و گفت: مشاركت‌جويي و تمركززدايي به معناي كيفي آن زماني رخ مي‌دهد كه قدرت از دست يك جمع خاص در كل جامعه منتشر شود.

وي با بيان اينكه گاهي مديران جامعه با وضع مقررات پيچيده و مبهم خود مانع توسعه مي‌شوند، گفت: مقررات عريض و طويل گاهي مانع از اجراي مقصود شده و عامل گريز عناصر فعال و كاري مي‌شوند.

وزير كشور در پايان مراسم از خدمات رحمانزاده استاندار پيشين زنجان تقدير و براي مهندس نوذري استاندار جديد آرزوي موفقيت كرد.

استاندار جديد زنجان از مديران شهرداري تهران و شهردار يكي از مناطق اين كلانشهر بوده است.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha