پایگاه خبری آفتاب
۳۰ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 20 June 2026
کد خبر:۱۸۹۶۱۱
۱۸:۱۶
۱۳۹۲/۰۱/۱۱
هفته سی و یکم لیگ برتر فوتبال؛

پرسپولیس و پیکان با تساوی به رختکن رفتند

نیمه اول دیدار تیم‌های فوتبال پرسپولیس و پیکان با تساوی بدون گل به پایان رسید و دو تیم بدون به ثمر رساندن گل به رختکن رفتند
۱۸:۱۶
۱۳۹۲/۰۱/۱۱
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: تیم‌های فوتبال پرسپولیس و پیکان در چارچوب مسابقات هفته سی و یکم لیگ برتر فوتبال از ساعت 17 امروز یکشنبه در ورزشگاه آزادی به مصاف هم رفتند که نیمه نخست این دیدار با نتیجه تساوی بدون گل به پایان رسید. در این مسابقه که استقبال زیادی هم از آن نشده بود و حدود 15 هزار نفر در ورزشگاه حضور داشتند، دو تیم در دقایق ابتدایی بازی متعادل و سردی را به نمایش گذاشتند. هرچند بازیکنان پرسپولیس در دقایق پایانی صاحب دو، سه موقعیت خوب گلزنی شدند که مهاجمان سرخپوش نتوانستند این توپ‌ها را وارد دروازه پیکان کنند.

پرسپولیس در این بازی جلال حسینی، حسین ماهینی، مهرداد پولادی، رضا حقیقی و غلامرضا رضایی را در اختیار ندارد و سرخپوشان با چند تغییر در خط دفاعی به مصاف پیکان رفته‌اند.

تورج حق وردی قضاوت این بازی را بر عهده دارد.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha