پایگاه خبری آفتاب
۱۶ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 06 June 2026
کد خبر:۱۸۹۸۲۰
۲۰:۳۴
۱۳۹۲/۰۱/۱۴

واژگونی خونین پراید 4 قربانی گرفت

کارشناس ستاد هدایت عملیات بحران دانشکده علوم پزشکی نیشابور از جان ‌سپردن یک خانواده چهار نفری در یک سانحه تصادف به‌دلیل خواب‌آلودگی راننده خبر داد.
۲۰:۳۴
۱۳۹۲/۰۱/۱۴
به گزارش آفتاب نیوز،
آفتاب: کارشناس ستاد هدایت عملیات بحران دانشکده علوم پزشکی نیشابور از جان ‌سپردن یک خانواده چهار نفری در یک سانحه تصادف به‌دلیل خواب‌آلودگی راننده خبر داد.

به گزارش ایسنا، مصطفی افشار در این باره افزود: آمبولانس‌های پایگاه و هلال‌احمر حسن‌آباد صبح امروز در پی واژگونی یک دستگاه پراید در کیلومتر 20 جاده نیشابور - سبزوار به محل اعزام شدند که هنگام رسیدن آمبولانس‌ها، سه عضو این خانواده در دم جان سپرده بودند.

وی خاطرنشان کرد: کودک 14 ماهه این خانواده که وضعیت وخیمی داشت توسط پرسنل اورژانس 115 به بیمارستان 22 بهمن نیشابور منتقل شد اما تلاش یک ساعته برای زنده‌ماندن این طفل موثر نبود و وی فوت کرد.

کارشناس ستاد هدایت عملیات بحران دانشکده علوم پزشکی نیشابور بیشترین آمار تصادفات رانندگی در فروردین ماه امسال را بر اثر خواب‌آلودگی و خستگی رانندگان عنوان کرد.

افشار به رانندگان توصیه‌کرد که به ازای هر یک ساعت و نیم رانندگی 15 دقیقه استراحت داشته باشند تا شاهد بروز چنین تصادفاتی نباشیم. 
گزارش خطا
برچسب‌ها:
پراید تصادف
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Russian Federation
۰۹:۱۵ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۵
از راننده های عزیز خواهشمندم فرهنگ رانندگی را کسب و حفظ کنند و به قوانین آن احترام گذاشته و اهتمام داشته باشند.
پاسخ
عباس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۴
واقعا ناراحت كننده است
پاسخ
محمد
United Arab Emirates
۲۱:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۴
خدایشان بیامرزدشان

پراید استاندارد ترین خودروی ملی
پاسخ