پایگاه خبری آفتاب
۱۶ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 06 June 2026
کد خبر:۱۹۰۲۸۴
۱۴:۲۸
۱۳۹۲/۰۱/۱۹

افزایش دمای هوا در کل کشور

مدیر کل پیش‌بینی سازمان هواشناسی ادامه داد: روز چهارشنبه به سبب ورود سامانه پرفشار از نوار شمالی به کشور دمای هوا در کشور کاهش می‌یابد و شرایط جوی به حالت عادی برمی‌گردد ضمن آنکه بر همین اساس در نوار شمالی کشور شاهد بارش پراکنده و همچنین وزش باد خواهیم بود.
۱۴:۲۸
۱۳۹۲/۰۱/۱۹
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: مدیر کل پیش‌بینی سازمان هواشناسی با اعلام اینکه طی امروز و فردا دمای هوا در سطح کشور 6 تا 12 درجه سانتیگراد افزایش می‌یابد از ورود سامانه پرفشار از نوار شمالی به کشور خبر داد.
 
عبدالرضا امیدوار شهری اظهار داشت: امروز در استان‌های سیستان و بلوچستان و مناطق شرقی استان کرمان بارش باران گاهی با رعد و برق و وزش باد با شدت کمتر ادامه دارد.
 
مدیر کل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی افزود: بارش‌ها در استان‌های مزبور به سبب فعال بودن سامانه بارشی که روز پنجشنبه هفته گذشته وارد کشور شده است ادامه خواهد داشت و سبب افزایش حجم آب رودخانه‌ها و مسیل‌ها در این مناطق می‌شود.
 
وی با بیان اینکه بارش‌ها طی امروز در مناطق جنوب شرق کشور ادامه می‌یابد، ابراز داشت: فردا در هیچ یک از نقاط کشور بارش قابل ملاحظه نخواهیم داشت.
 
امیدوار شهری با اشاره به افزایش قابل ملاحظه دمای هوا در سطح کشور اضافه کرد: دمای هوا طی امروز و فردا در کل کشور حدود 6 تا 12 درجه سانتیگراد افزایش می‌یابد.
 
امیدوار شهری یادآور شد: پیش‌بینی می‌شود طی این مدت دمای هوا در استان‌های اردبیل، گیلان، مازندران سپس گلستان و خراسان شمالی بین 6 تا 12 درجه افزایش می‌یابد.
 
به گزارش فارس،مدیر کل پیش‌بینی سازمان هواشناسی ادامه داد: روز چهارشنبه به سبب ورود سامانه پرفشار از نوار شمالی به کشور دمای هوا در کشور کاهش می‌یابد و شرایط جوی به حالت عادی برمی‌گردد ضمن آنکه بر همین اساس در نوار شمالی کشور شاهد بارش پراکنده و همچنین وزش باد خواهیم بود.
 
به گفته وی وزش باد در نوار شمالی کشور قابل ملاحظه نخواهد بود.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha