آفتابنیوز : آفتاب: این مطالعه نشان داد: افرادی که در سنین جوانی، زیاد از موادغذایی آلوده
به این فلز استفاده می کنند در دوران سالمندی و میانسالی، 65 درصد بیشتر با
خطر ابتلا به دیابت نوع دوم مواجه میشوند.
به گزارش رویترز، این
مطالعه که به سرپرستی دکتر «کا - هی» متخصص همهگیرشناسی دانشکده بهداشت
عمومی دانشگاه ایندیانا در آمریکا انجام گرفته برای اولین بار ارتباط بین
دیابت و جیوه را در انسانها نشان میدهد.
به گزارش ایسنا،منبع اصلی دریافت جیوه در
انسانها، مصرف ماهی و صدف خوراکی است که این روزها به دلیل افزایش
آلودگیهای زیست محیطی، ردپاهایی از این عنصر فلزی در محصولات خوراکی
دریایی به میزان قابل توجهی یافت میشود.