پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۱۹۰۵۸
۲۱:۲۰
۱۳۸۴/۰۷/۲۳
برانكو در مصاحبه مطبوعاتي مطرح كرد:

با پاراگوئه و توگو بازي مي کنيم

۲۱:۲۰
۱۳۸۴/۰۷/۲۳
به گزارش آفتاب نیوز، ايوانكوويچ درخصوص برنامه‌هاي آينده تيم‌ملي گفت: هفته آينده عازم آلمان خواهيم شد تا از كمپ فردريك سافن بازديد كنيم چون تصميم داريم که اردويي در آنجا نيز برگزار نماييم .

ضمنا در اين سفر مسابقه بايرن مونيخ و يوونتوس را نيز مشاهده خواهيم كرد و
برانكو در خصوص ضعف‌هاي تيم‌ملي و انتقادهايي كه از آن مي‌شد خاطرنشان كرد: مي‌دانيم كه تيم‌ملي ضعف دارد و آنها را نيز شناسايي كرده‌ام و در جهت رفع اين موارد تلاش مي‌كنم در ضمن از يكسري از بازيكنان تيم‌ملي مانند ميرزاپور انتقاد مي‌شود اما من اعتقاد دارم كه در تمام دنيا چنين است و حتي در تيم‌ملي آلمان نيز بازيكني همچون اوليور كان اشتباه مي‌كند و اين يك موضوع طبيعي است.
برانكو در بخش ديگري از كنفرانس مطبوعاتي خود اظهار داشت: با تيم‌ملي السالوادور هيچ بازي دوستانه‌اي نخواهيم داشت و قرار هم نبود كه با اين تيم بازي كنيم و اين فقط يك اشتباه لفظي بود اما در آبان‌ماه با تيم‌هاي پاراگوئه و توگو دو ديدار دوستانه برگزار خواهيم كرد.
در ضمن مي‌خواهيم با چند اروپايي مانند چك، دانمارك، اتريش، هلند و كرواسي يك ديدار تداركاتي برگزار كنيم و فعلاً در انتظار فراهم شدن شرايط اين ديدارها هستيم.
همچنين برانكو در خصوص محمد نصرتي گفت: قبول دارم كه او تا حدودي بد ظاهر شد اما وي يك بازيكن خوب است و اين اولين بازي بود كه وي دچار اشتباه مي‌شود و اين دليل خوبي نيست تا وي را از تيم‌ملي حذف كنيم.
شاهرخي نيز درخصوص آينده كادرفني تيم ملي تصريح كرد: ما هيچ‌گونه مذاكره‌اي با نام‌هايي كه مطرح است نداشته‌ايم و حتي آن طور كه گفته مي‌شود ما با دنيزلي به توافق رسيده‌ايم نيز صحت ندارد و ما با ايشان هيچ مذاكره‌اي نداشتيم.
برانكو در پايان صحبت‌هايش اظهارداشت: در كره‌جنوبي هيچ صحبتي با افشين قطبي، دستيار سرمربي تيم‌ملي كره‌جنوبي نداشته‌ايم اما فدراسيون تمام تلاش خودش را انجام مي‌دهد كه نيمكت مربيگري تيم‌ملي براي مسابقات جام‌جهاني از قدرت بالايي برخوردار باشد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha