سید جان ، خاتمی عزیز
گفته بودی که بیایم چو به جان آیی تو ،
من به جان آمدم اینک تو بیا
بیا دیگه به خدا 8 سال دربدری ومشکلات اقتصادی همه ما رو کلافه کرده دیگه
با کارها فقط مردم رو از نظام دور کردید ، در این کشور تنها چیزی که زیاده و میشه صادر کرد دانشجویان و لیسانسه هایی هستند که در هر خانواده ای چندتا پیدا میشه و مثل سالهای دور نیست که مردم بینش سیاسی و قدرت تصمیم گیری نداشته باشند که شما براشون تصمیم میگیرید .
تو ایران فعلا تنها جای که بدون مشکل میشه وارد بشی و فیلتر نیست دستشویی عمومی که اونم فکر کنم چند وقت دیگه بخاطر شعارهای پشت در باید با فیلتر شکن وارد بشیم
عزیزان جناب خاتمی ثابت کرده که زرنگتر از این حرف هاست که با اینکارها بتوان از میدان بدرش کرد زیرا تجربه نشان داده در جایی که بداند نمی تواند رای بیاورد کسی دیگر را می فرستاد جلو .
رای میاورد ولی با اینهمه قدرت طلب خودخواه تنگ نظر در اصولگرایان و دولت کنونی چطور کار کند
ناشناس
۱۳:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۱/۳۱
سلام . عزیزان واقع بین باشید همه این کارها واسه اینه که آقایون می خوان هشدار بدن که سید محمد ما کاندید نشه ولی همه میدونیم خود خودشونم میدونن آفتاب پشت ابر نمیمونه.
بیاد اون سید بزرگواذ:
نرگ نه زندگی آری.انشاءالله خداوند سر عقلشون بیاره تا بیشتر از این مردم نجیب تحت فشار نباشن
محمد
۱۵:۳۷ - ۱۳۹۲/۰۱/۳۰
رسول
ف عزیزم می دونی بزرگترین اختلاس تاریخ ایران در چه دوره ای تفاق افتاده است؟
دوره احمدی نژاد
بالاترین نرخ تورم در چه دوره ای بوده؟
دوره احمدی نژاد
بالاترین نرخ بیکاری در چه دوره ای بوده؟
دوره احمدی نژاد
بنا بر این همه اونایی که به قول خودشون تکلیف داشتند احمدی نژاد ریس جمهور شود مدیون ملت ایرانند و در پیشگاه خداوند معصیت کرده اند.
رسول جان از ما خجالت نمی کشی از وجدانت خجالت بکش. اگه اصلاح طلبان توان ریاست جمهوری ندارند یادت باشه اصول گرایان حتی اصول و ارزشهای اسلامی و انسانی را زیر پا می گذارند.
سایت http://salamkhatami.net فعلا پابرجاست عزیزانی که می خوان در این ایشون رو دوست دارن می تونن به این سایت مراجعه کنن البته آفتاب عزیز این نظر رو پخش کن خواهشا با اینکه می دونم از دکتر روحانی حمایت می کنی
آقا رسول چطور شما مسئول نیستید که به احمدی نژاد رای دادین اینهمه فقر و گرانی تحقیر بین المللی و اختلاس و دزدی و و و ... انوقت ما را مسئول هرج و مرج میکنید در حالی مقصر اصلی ما نبودیم
خاتمی از دستت ناراحتم چرا باز هم سکوت کردی و چیزی نمیگی؟ چرا باز هم تواضع خودتو حفظ می کنی سید دلم ازت پره چرا یه بیانیه نمیدی بگی میام علی رقم تمام فشارها میام و پیروز میشم میدونی الآن چه قدر جوون خواهان اومدنت هستن؟ از این سکوتت دیگه خسته شدم تا کی می خوای در مقابل توهین ها و افتراها سکوت کنی باور کن بیای ازت استقبال بی نظیری میشه مقام معظم رهبری هم از شرکت تمامی طیف ها و افراد استقبال کردند پس منتظر چه هستی ؟ آفتاب منتشر کن که دلم خونه
رسول جان هرج و مرجی بالاتر از بازار سکه بالاتر از تورم افسار گسیخته بالاتر از افزایش بیکاری و فقر بالاتر از نزول جایگاه ایران در سطح بین المللی بالاتر از فساد اقتصادی در سطحی بی سابقه بالاتر از جریان انحرافی ... بگم برات یا کافیه برادر! اگه دم از خدا میزنی پس بدون که باید جواب تهمتها و حمایتهامون رو هم بهش داد.
اینقدر به این آقای خاتمی و دوستانش سلام و درود نفرستید. اصلا قصد تبلیغ اصولگرائی و از این حرف ها رو ندارم. فقط بدونین که ایشون و دوستانشون بودند که باعث هرج و مرج و آشوب شدند و سکوت کردند. به هر شخصی دوست دارین رای بدین ولی به منافق و خائن رای ندین. خدا شاهد بابت هر رای مسئولید.
می دونم مثل همیشه حرف های منو منتشر نمی کنید. ولی فقط بدونید که مسئولید برای هر کارتون.
رسول عزیز سعی کن کمی مطالعه بیشتری داشته باشی و اینقدر به اخبار 20.30 توجه نکنی
آرتا
منافق و خائن اونائی هستند که کشور را به سمت ضعف و خرابی بردند و روشون هم مثل سنگ پا قزوینه ...
بفهم اینو!
ناشناس
رسول واقعا برات متاسفم .درکت از کشور همینقدره.کاریت نمیشه کرد.تو هم عین ریس جمهورت هستی.نمی دونم چرا شماها اصولگراها اینجوری هستید.انگار ایران مال شماهاست؟چه گلی به سر ما زدید شماها؟بدبختی که دیگه شاخ و دم نداره؟شماها روی سنگ قزوین رو هم سفید کردید.
نامردی نذاری آفتاب
ناشناس
رسول جان
اتفاقا" جانا سخن دل ما را میگویی ما هم تمام صحبتمون اینه که این دوره حواسمون باشه دیگه به ادم منافق و خائن و ایضا" ضد ولایت و نادان و دروغگو و... رای ندهیم.
ناشناس
رسول اقا الان چيزي رو كه خاتمي بخاطرش سكوت كرد خيلي از حاميان انتقلاب دارن فرياد ميكنند اگه گوشتو وا كني
ناشناس
البته اگه رای ما تاثیر داشنه باشه بعدش مسولیت میاد آقا رسول
سمیرا
۱۳:۳۲ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۹
خاتمی عزیز سلام برتو سلام بر ازادی خواهیت سلا م و درود