پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۱۹۱۸۲
۱۲:۴۰
۱۳۸۴/۰۷/۲۴

در هالووین ،ترس را تجربه کنید

۱۲:۴۰
۱۳۸۴/۰۷/۲۴
به گزارش آفتاب نیوز، جيمز زولتاك، ويراستار انتشاراتي تجاريِ «اميوزمنت بيزنس»، مي‌گويد: اگر هنوز پارك‌هاي تفريحي‌اي باشند كه به اين جشن نپيوسته‌اند، بايد پيش روان‌پزشك بروند. اين جشني است كه با خود پول مي‌آورد، آن هم تقريباً از همه جاي جهان.
 
اگر چه انجمن بين‌المللي پارك‌هاي تفريحي و جاذبه‌هاي گردشگري هيچ گونه آمار و ارقامي ارائه نداده‌اند، كارشناسان تخمين مي‌زنند كه ميليون‌ها نفر براي جشن‌هاي هالووين به پارك‌هاي تفريحي سراسر كشور بروند و به عوايد اين پارك‌ها ده‌ها ميليون دلار بيافزانند.
 
هالووين با تمام فراز و نشيب‌هايش به عنوان جشني فراگير رشد كرده است و در سال جاري انتظار مي‌رود مصرف‌كنندگان 3/3 ميليارد دلار براي هالووين خرج كنند.در ضمن اين جشن‌ها تا خارج از امريكا و پارك‌هاي تفريحيِ مكان‌هايي رسيده است كه سابقه ديرينه‌اي در برگزاري جشن هالووين ندارند مثل مكزيك و برزيل.
 
استقبال پارك‌ها از هالووين هم به دلايل اقتصادي است و هم به دليل ايجاد فرصتي براي نوآوري. پيش از اين كه در 33 سال پيش، پارك «بري فارمِ نات» واقع در كاليفرنيا براي نخستين بار جشن هالووين بزرگي برگزار كند، بيشتر پارك‌هاي تفريحي منطقه پس از «روز كارگر امريكا» (اولين دوشنبه سپتامبر)، به علت نبود مشتري، زودتر تعطيل مي‌كردند. 

هالووين به پارك‌هاي امريكا انگيزه‌اي اضافي بخشيد كه فصل كاري خود را گسترش بخشند و در زماني مردم را به خود جلب كنند كه به طور سنتي فصل خلوت است. 

جيم تيمن، معاون ارشد تفريحات در «يونيورسال اورلاندو»، كه به طراحي شب‌هاي وحشت هالووين در پارك ياري مي‌رساند،‌ مي‌گويد: مردم دوست دارند در هالووين خودشان را در تجربه‌اي ترس‌آور غرق كنند. دوست دارند از خير هر گونه كنترلي بگذرند.
 
پارك «بري فارم نات»، در سال 1973 برنامه‌اي را شروع كرد كه شامل دكورهاي وحشتناك و چندين هيولا بود كه در مه كمين مي‌كردند و ناغافل در برابر مشتري‌هاي ازهمه‌جابي‌خبر ظاهر مي‌شدند. جشن امسال اين پارك شامل 12 هزارتو، 5 منطقه وحشت، 6 نمايش زنده و مواجهه با هزار هيولا است كه در پارك پرسه مي‌زنند.

 پارك «بوش گاردنز ويليامز» ،جشن هالوسكريم (جيغ و داد) را در سال 1999 با دو جاذبه ديدني و سه نمايش آغاز كرد كه در 3 آخر هفته اكتبر برگزار مي‌شدند. امسال،‌ جشن هالووين در اين پارك از اواسط سپتامبر آغاز مي‌شود، همراه با 5 خانه جن‌زده، 4 «منطقه وحشت»، 5 جاذبه و 8 نمايش كه ميزبان 15 درصد از مشتري‌هاي سالانه پارك خواهد بود. 

نيك گوول ،سخنگوي «ورلدز او فان»،‌ كه از سه سال پيش جشن وحشت‌آور هالووين را آغاز كرده است، مي‌گويد: اسلش نوعي نمايش جادويي و هراس‌آور سرشار از خون و زخم است و مردم از ترس زهره‌ترك مي‌شوند. 

اين پارك‌هاي تفريحي به خوبي از جلوه‌هاي ويژه استفاده مي‌كنند تا انتظارات مردم از هالووين را برآورده كنند. برخي مقامات پارك‌ها، مثلاً تيمن از پارك يونيورسالز، 11 ماه را صرف برنامه‌ريزي براي جشن‌هاي هالووين مي‌كنند. تيمن و جمعي از همكارانش هر دسامبر خود را در اتاق هتلي زنداني مي‌كنند تا براي سال بعد نقشه بريزند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha