پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۰۲:۵۰
کد خبر:۱۹۲۱۳۴
۱۰:۵۸
۱۳۹۲/۰۲/۰۴

فردا پنجشنبه زمان سفر اعضای کمیسیون‌امنیت ملی مجلس به جزیره ابوموسی

عضو هیئت‌رئیسه کمیسیون امنیت ملی مجلس، از سفر یک‌روزه اعضای این کمیسیون به جزایر سه‌گانه خبر داد و گفت: اعضای کمیسیون امنیت ملی ساعت ۸ امشب (چهارشنبه) تهران را به مقصد استان هرمزگان ترک می‌کنند.
۱۰:۵۸
۱۳۹۲/۰۲/۰۴
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: محمدحسن آصفری نماینده مردم اراک و عضو هیئت رئیسه کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی با اشاره به سفر اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست‌خارجی مجلس به جزایر سه‌گانه، اظهار داشت: برخی از اعضای این کمیسیون امشب برای حضور در جزایر سه‌گانه به استان هرمزگان سفر می‌کنند.
 
وی ادامه داد: اعضای کمیسیون امنیت ملی ساعت 8 امشب تهران را به مقصد استان هرمزگان ترک و در سفری یک‌روزه از جزایر سه‌گانه بازدید می‌کنند.
 
به گزارش تسنیم،این عضو هیئت رئیسه کمیسیون امنیت ملی هدف از این سفر را بررسی آخرین وضعیت و اقدامات توسعه‌ای این مناطق برشمرد.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha