آفتابنیوز : آفتاب: این مطالعه نشان داد: افرادی که در سنین جوانی، زیاد از موادغذایی آلوده
به این فلز استفاده می کنند در دوران سالمندی و میانسالی، 65 درصد بیشتر با
خطر ابتلا به دیابت نوع دوم مواجه میشوند.
این مطالعه که به
سرپرستی دکتر «کا - هی» متخصص همهگیرشناسی دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه
ایندیانا در آمریکا انجام گرفته برای اولین بار ارتباط بین دیابت و جیوه را
در انسانها نشان میدهد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران،منبع اصلی دریافت جیوه در انسانها، مصرف
ماهی و صدف خوراکی است که این روزها به دلیل افزایش آلودگیهای زیست محیطی،
ردپاهایی از این عنصر فلزی در محصولات خوراکی دریایی به میزان قابل توجهی
یافت میشود.
در کشورهای اسکاندیناوی از سال 2010 قدغن شده و از کامپوزیت بجای آن استفاده می شود.